Cum sa-ti pastrez vag!nul stramt pentru partide memorabile de dragoste

De ce ne-am dori un vag!n mai stramt? Pentru ca provoaca mai multa placere, atat pentru tine, cat si pentru partenerul tau.

 

Exercitiile Kegel

Acestea sunt exercitii pentru muschii vag!nului, numite astfel dupa doctorul care le-a introdus pentru prima data ca practica recomandata femeilor. Orice femeie poate sa le faca si nu poti fi observata de nimeni daca le faci chiar si in public.

Modalitatea prin care le poti invata cel mai simplu este atunci cand urinezi. Pentru a indentifica muschii ce trebuie stimulati, incearca sa opresti fluxul urinei de cateva ori, mentine cateva secunde si apoi elibereaza-l din nou.

Variante de exercitii Kegel

Contracta muschii vag!nali incet si gradual, iar cand ajungi la cea mai mare tensiune, elibereaza-i incet. Repeta acest exercitiu de cel putin cateva ori pe zi.

Un alt mod este sa iti mentii musculatura incordata pentru cel putin cinci secunde, apoi o eliberezi. Dupa cum spuneam, poti face exercitiile Kegel si in locurile publice, cand te uiti la televizor, cand iesi cu prietenii in oras sau inainte sa adormi.

Margele er0tice

Scopul margelelor erotice nu este numai sa te excite si sa te stimuleze. Ele ajuta si la intretinerea si fermitatea muschilor vag!nali. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci margelele in vag!n si sa stai relaxata pe pat.

Prinde cordonul bilelor si trage usor de el, dar cu grija, astfel incat bilele sa nu iasa din vag!n.

Ai putea chiar sa te plimbi putin prin casa cu bilele er0tice introduse in vag!n. In timp ce faci aceste exercitii s-ar putea sa te exciti destul de puternic. Asa ca nu fi surprinsa daca va interveni si un 0rgasm.

sursa: kfetele.ro

Scrie un comentariu