Cum sa-i furi iubitul rivalei tale, fara ca ea sa-si dea seama! Cateva trucuri pentru fete smechere

Deseori se intampla ca rivalitatea dintre femei sa degenereze si sa se ajunga la adevarate razboaie, uneori inutile, intre reprezentantele se..frumos.

Aceste lucruri se intampla, potrivit sociologilor si psihologilor, din cauza ca atunci cand doua femei dezvolta un soi de ura una fata de cealalata, devin foarte teritoriale.

In mod bizar, psihologii sustin ca aceste rivalitati pot fi rezolvate intr-un mod mai putin acceptat, respectiv “folosirea” iubitului uneia dintre femei, de catre cealalta, in secret.

 

Rezultatul acestui lucru este unul la fel de bizar: se pare ca femeia care reuseste sa-i fure iubitul rivalei sale si sa faca amo cu el pe ascuns, va simti compatimire pentru rivala sa iar lupta dintre ele va deveni aproape inexistenta.

 

Cu alte cuvinte, cea care reuseste sa-l bage in patul ei pe iubitul rivalei sale, va dobandi un sentiment de mila fata de aceasta din urma si este posibil chiar, in mod paradoxal, sa-i devina cea mai buna prietena.

 

Asadar, in cazul in care va gasiti intr-o astfel de situatie, iata cateva ponturi pentru a fura iubitul rivalei, fara ca ea sa-si dea seama:

 

1. Uita-te insistent la el in momentele in care va intalniti cu prieteni comuni. Este foarte usor pentru o femeie sa transmita mesajele care denota ca doreste cel putin se..al un barbat.

 

2. Zambeste-i pe ascuns si fa-l sa inteleaga din priviri ca o detesti pe cea de langa el.

 

3. Cand ai ocazia, lasa-l sa iti faca avansuri. Nu intra in defensiva si lasa-te sedusa, chiar daca nu se descurca foarte bine.

 

4. Nu te sfii sa te lauzi in fata lui cu lucruri pe care stii ca iubita lui le face prost, despre care trebuie sa spui ca tu le faci mai bine.

 

5. Cand ai sansa de a discuta cu el despre amor, da-i de inteles ca esti dispusa sa faci orice in pat.

 

6. Asigura-l ca stii foarte bine cum sa iti tii gura si sa nu spui nimanui nimic in cazul in care veti face s….

 

7. Fa-i s.. oral daca ai ocazia, oriunde, cand il prinzi singur. Nu va refuza.

 

8. Daca ajungi sa faci s.. cu el, da-ti silinta sa-i indeplinesti orice fantezie.

9. Lasa-l sa se planga in privinta actualei sale iubite, vei simti un sentiment de putere incredibil. Cu toate acestea, nu o judeca in fata lui. Mai mult decat atat, daca ajunge sa o vorbeasca de rau pe iubita sa in fata ta, incearca sa tii partea ei.

 

10. Nu incepe o relatie cu el. Explica-i clar de la bun inceput ca vrei doar sa faci s.. cu el.

 

11. Dupa ce ti-ai facut damblaua, rupe orice legatura cu el dar incearca sa devii din ce in ce mai apropiata de rivala ta.

 

Odata ce acesti pasi sunt indepliniti, orice femeie care recurge la aceasta metoda se va simti puternica si mult mai satisfacuta de ceea ce poate sa faca.

Astfel, in capul ei cel puti, razboiul cu rivala sa va fi fost castigat.

DACA TI-A PLACUT ACEST ARTICOL IL POTI DISTRIBUI

sursa: lyla.ro


Publicitate:

Scrie un comentariu