Cum să faci bani din social media, de acasă

Pentru cele mai multe activități online nu trebuie să mergeți la birou!

Cu toate noile oportunități care au apărut odată cu social media, s-a dezvoltat și spirtul antreprenorial pentru acestă industrie. Pentru cele mai multe activități, nici nu trebuie să mergeți la birou.

Iată câteva moduri prin care puteți face bani de acasă, din social media:

1. Fii un specialist online

Fie că sunteți terapeut, medic sau profesor, vă puteți practica meseria prin intermediul social-media. Vă puteți face un site sau puteți da sfaturi pe diverse rețele de socializare, poate chiar prin Skype.

Din comoditate, oamenii s-au obișnuit să apeleze la resurse disponibile online, înainte de a merge la specialiști, așa că puteți fi un specialist online și puteți avea un venit frumos din această activitate.

 

2. Monetizarea unui canal de YouTube

Ești un blogger sau un vlogger popular? Faci multe vizualizări atunci când încarci filmulețe amuzante cu pisici?

Poți avea venituri serioase dacă începi monetizarea contului tău de YouTube, adică să permiți plasarea de publicitate la începutul filmulețelor.

Este adevărat că șansele sunt mici să te îmbogățești din YouTube, dar dacă ai o personalitate aparte, mai multe oportunități de colaborare pot apărea.

 

3. Vinde o E-book

Dacă ai scris un text foarte bine argumentat și elaborat, cu privire la un anumit subiect și ești o prezență consecventă pe social-media, îți poți convinge fanii să îl cumpere. Îl poți pune pur și simplu ca PDF sau prin intermediul serviciului Amazon Kindle.

Carol Tice a demonstrat că expertiza ei în domeniul antreprenor al social media, tradusă în diferite limbi, poate duce la vânzări majore.

Unii oameni reușesc să facă până la 100.000 de dolari pe lună, din vânzarea de Kindle.

4. Vinde obiecte lucrate manual pe Instagram

Cu programul inSelly vă puteți tranforma rapid imaginile produselor în produse de vânzare. Căutați mai multe despre ce implică crearea unui magazin online.

Cele mai bine vândute produse de pe Instagram sunt cele realizate manual. Șansele de a vă îmbogăți sunt mici, dar este un început bun pentru a pune bazele unei afaceri viitoare.

 

5. Gestionați conturi de social media

Gestionarea mai multor conturi de social media nu este o afacere foarte profitabilă, dar în timp vă poate aduce mari beneficii sau chiar puteți pune bazele unei afaceri.

O mulțime de astfel de poziții sunt deschise, în care se lucrează de acasă. Dacă ai destulă experiență, totul pare o joacă.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

sursa: dot.ro

Scrie un comentariu