Cum riști să rămâi însărcinată chiar dacă folosești PREZERVAT!VUL. Evită să faci aceste GREȘELI…

Prezervat !vul este cea mai sigură soluţie contraceptivă, însă, cu toate acestea, cum rămâiînsărcinată chiar dacă îl foloseşti?

Există numeroase cazuri ale unor tinere care au rămas însărcinate deşi se protejeau în timpul actului. Cea mai mare greşeală este făcută chiar la deschiderea lui.

Ruperea ambalajului cu dinții sau tăierea acestuia cu o foarfeca îl poate găuri, iar în timpul actului se poate rupe mai uşor.

Un studiu realizat de cercetătorii americani dezvăluie partenerii care folosesc aceastămetodă de deschidere a prezer.. riscă de trei ori mai mult se confrunte cu ruperea acestuia, notează mensfitness.com.

E adevărat prez.. previne o sarcina nedorită în 98% dintre cazuri, însă fisurarea ambalajului acestuia într-o zona nepotrivită reduce considerabil acest procent.

Important de precizat este şi faptul  protectia se pot rupe în timpul actului, chiar dacă sunt puse corect. Acest lucru se întâmplă din cauza lubri fierii insuficiente.

Sarcina nedorită poate apărea şi în funcţie de stadiul ciclului menstrual al femeii. În cazul în care se rupe prezer.., pastilă de a două zi trebuie luată în termen de 72 de ore pentru evitarea sarcinii.

1. Dacă sunt ţinute în buzunar sau aproape de o sursă de încălzire, acestea au şanse mai mari se rupă în timpul actului.

2. De asemenea, este recomandat nu folosiţi lub rifiant pe baza de ulei. Uleiul deteriorează cel mai repede latexul, materialul din care este făcut.

3. S-a descoperit  cele cu arome dăunează sănătăţii femeii. Acestea schimbă ph-ul vgn şi pot duce la infecţii.

4. o ultima curiozitate, ştiai prezer.. au fost inventate de chinezi?

Primele erau făcute din hârtie de mătase şi ulei şi aveau rolul de a evita infecţiile transmise prin contact intim.


DACA TI-A PLACUT ACEST ARTICOL IL POTI DISTRIBUI


Publicitate:

Scrie un comentariu