Cum a supraviețuit o pisică OPT ZILE într-un colet poștal și unde a ajuns

Cum a supraviețuit o pisică OPT ZILE într-un colet poștal și unde a ajuns! Putem spune că Cupcake a fost tare norocoasă pentru că a reușit să supraviețuiască unei calatorii postale de opt zile.

Cum a fost posibil? S-a ascuns, probabil să tragă un pui de somn, într-o cutie de carton plina cu DVD-uri.

Stăpâna ei nu a vazut-o acolo și a expediat coletul. Pisica a calatorit aproximativ 300 de kilometri, din Falmouth, Anglia, până în West Sussex.

Biata pisică a ajuns la destinație deshidratată și traumatizată, dar într-o stare generală destul de bună. Cupcake avea cip, iar persoana care a gasit-o a aflat rapid a cui este mâța.

Jullie Baggott, stăpâna pisicii, a povestit pentru jurnaliști că a cautat-o mult timp pana cand a fost sunata de reprezentantii unei clinici veterinare.

„Când mi-am dat seama că lipsește, acum două săptamani, a fost un sentiment oribil, infricoșător”, a declarat femeia potrivit Huffington Post.

Ea a mai spus ca se simte ingrozitor pentru ca nu a verificat cutia înainte să o sigileze și să o expedieze.

Uite cum s-a RĂZBUNAT un câine pe STĂPÂNA sa. Nimeni un ar fi crezut că este în stare de așa ceva

Un drăgălaș patruped a devenit personajul principal al unui videoclipdupă ce o trecătoare l-a filmat în timp ce se afla în mașina stăpânei sale și făcând un lucru la care nimeni nu s-ar fi gândit că un animal ar fi putut să-l facă.

Cățelul din rasa Airedale Terrier a fost lăsat de stăpâna lui în mașină, pentru câteva minute.

Văzând că stăpâna întârzie, patrupedul a trecut de pe bancheta din spate a mașinii, pe scaunul din față, sprijinindu-se cu lăbuțele pe volan și claxonând necontenit, în speranța că stăpâna sa se va întoarce mai repede din magazin.

Mesajul care a SCANDALIZAT un CONTINENT: “Am nevoie să-mi împuște cineva câinele, nimeni nu are curajul să o facă”

Câinii sunt cei mai buni prieteni ai omului, dar, din păcate, unii oameni îi adoptă și apoi pur si simpu se plictisesc de ei și îi abandonează.

Așa a procedat  și o femeie din statul american Georgia,  a postat un mesaj cutremurător pe Facebook.

Fără teamă, femeia și-a întrebat toți prietenii de pe Facebook dacă nu ştiu pe cineva cu sânge rece care să-i împuşte câinele.

“Am nevoie de cineva care să-mi împuşte câinele, nimeni pe aici nu are curajul să o facă. Fac eu rost de armă”, a scris americanca într-o  postare pe o reţea de socializare.

Mesajul ei şocant a scandalizat reporterii, dar şi serviciul pentru protecţia animalelor din SUA.

Când angajații unui serviciul pentru protecţia animalelor a sosit ladomiciliul femeii, aceasta s-a plâns ofițerilor că nu mai poate avea grijă de el pentru că este foarte gălăgios şi face multă mizerie, potrivit relayhero.com.

Câinele de trei ani, pe nume Scorţişoară, o corcitură de Saint Bernard şi buldog englez, a fost luat de autorități și dus la un adăpost pentru animale.

Nanette Moss, administratorul adăpostului pentru animale, a fost șocat când a aflat în ce mod voia femeia să scape de câine: “E şocant.

Eu mă ocup de câini în fiecare zi. Ei sunt viaţă mea. Mi s-a rupt inima când am auzit ce voia să facă.

Bietul de el, e un câine aşa de drăgălaş, cum poate cineva să împuşte un câine atât de drăgălaş?

 

DISTRIBUIȚI