Cum a reuşit un căţel să îi salveze viaţa unui băieţel. „Nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi putut întâmpla dacă nu ar fi fost căţelul acolo”

Un căţel a fost declarat erou după ce a salvat viaţa unui băieţel cu Sindrom Down. Teddy a îndrumat-o pe mama băieţelului către uscătorul de rufe unde acesta se blocase, anunță theguardian.com.

În urma acestui accident, Riley Gedge-Duffy a suferit arsuri la braţe, spate şi cap după ce s-a blocat în uscătorul de rufe. Ar fi fost mult mai grav dacă câinele familiei nu ar fi alertat toată casa.

”Soţia mea era sus, punea aspiratorul, câinele alerga pe scări, ba cobora, ba urca, se purta ca şi cum s-ar fi întâmplat ceva.

Fiul nostru mai mare era jos, dar nu ştia nimic de Riley. Câinele lătra ca un nebun şi i-a condus către uscătorul de rufe, dar înăuntru era întuneric şi nu se vedea nimic.

Într-un final, i-au văzut iPadul şi l-au tras afară. Am ajuns acasă 40 de secunde mai târziu. L-am dus în baie şi am turnat apă rece peste el, apoi am sunat la Urgenţă.

Nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi putut întâmpla dacă nu ar fi fost căţelul acolo. De obicei, citeam despre lucrurile astea,

dar acum s-a întâmplat în casa noastră, mi-aş dori ca ceilalţi părinţi să aibă grijă”, a declarat Aaron Duffy, tatăl băiatului.

Copilul de patru ani se află în afara oricărui pericol. El a fost dus la spital, iar medicii i-au acordat îngrijiri medicale.

Stăpânii sunt tare mândri de cățelul lor, Teddy: ‘’Ne-a avertizat şi când încărcătorul telefonului a luat foc. Este un câine genial’’, a mai spus bărbatul de 42 de ani.

UIMITOR! Întrece orice imaginaţie! Ce a făcut o femeie care şi-a pierdut ANIMALUL DE COMPANIE | GALERIE FOTO

O britanică și-a pierdut câineleși a închiriat imediat un elicopter pentru a-şi căuta cel mai îndrăgit prieten.

De când a dispărut căţeluşa Sylvia, Janice Bannister a făcut cercetări zilnic pentru a-şi găsi comoara rătăcită.

Femeia a început căutările mai întâi cu bicicleta prin Telford, localitatea în care locuieşte, dar văzând că eforturile sale nu dau roade, ea a ales să închirieze un elicopter pe care plătea zilnic aproximativ 1.000 de euro.

“Acum câţiva ani am făcut un zbor de plăcere organizat şi mă întrebam dacă se fac şi zboruri private.

Din fericire se fac şi am închiriat elicopterul ca să am o vedere mai bună asupra locurilor”, a povestit Janice Bannister.

“Pilotul a fost grozav, a zburat la mică înălţime fiindcă nu erau clădiri în jur şi mi-a acordat chiar şi un timp suplimentar, dar nu am găsit câinele”, a mai spus stăpâna patrupedului pierdut..

Femeia a lipit afişe în tot orașul, iar pe Facebook s-a creat un grup pentru acţiunea de căutare.

În plus, la sfârşitul săptămânii sunt prevăzute două căutări colective pentru a fi găsită preţioasa Sylvia. Janice Bannister speră că în acest fel o va găsi pe  Sylvia.

DISTRIBUIȚI