Cum a facut-o sa planga Gigi Becali pe Andreea Mantea: A intrat in direct la TV si i-a lasat pe toti masca: „I-am spus ca daca nu…” Săraca…

Gigi Becali a reusit sa o emotioneze pana la lacrimi pe Andreea Mantea, dupa ce acesta s-a implicat intr-un nou caz special. Este vorba de familia Matac, pe care latifundiarul s-a oferit sa o ajute cu o casa.

Familia Matac isi duce traiul cu greu de pe o zi pe alta. Mario este grav bolnav si in orice moment exista posibilitatea ca baietelul sa moara in somn, iar tatal nu-si poate gasi de munca din cauza bolii pe care o are.

Din fericire pentru ei, cel care s-a oferit sa ii ajute este Gigi Becali, care prin gestul sau, a reusit sa o emotioneze pana la lacrimi pe Andreea Mantea.

Imediat ce a vazut cazul in direct la Tv, Gigi Becali a sunat si le-a promis membrilor familiei ca le va oferi o casa in care sa locuiasca.

„Sa nu se creada ca facem aranjamente. Eram in bucatarie, imi faceam un ceai si am dat la televizor.

De cand faci emisiunile astea serioase ma uit si la tine. I-am spus si Andreei Mantea ca daca nu poarta decolteuri ma uit la emisiune,

am vazut-o ca e imbracata serios si la final am vazut fetita asta ca plangea si m-a impresionat atat de tare.

Am zis ce pot sa fac eu cu bogatii daca nu pot sterge lacrima unui copil?! Am zis ca nu mai vreau sa intru ca nu mai vreau sa fac show.

Maine i-am spus Andreei sa mearga sa caute un apartament cu trei camere sa stea si ei ca oamenii”, a spus afaceristul.

Surpriză din partea lui Cristi Mitrea?! Andreea Mantea a primit o mulţime de zambile! Ce le-a spus fanilor: Sunt din partea…

Superba Andreea Mantea a postat recent o fotografie, acolo unde îl ţinea în braţe pe micuţul său, însă în jurul lor erau doar zambile. Prietenii virtuali au devenit suspicioşi şi au ridicat o serie de întrebări.

Cum 1 Martie este luna femeilor, Andreea Mantea a primit numeroase zambile, semn că iarna de afară nu mai prezintă niciun pericol.

Cu toate acestea, prietenii virtuali au întrebat-o pe focoasa brunetă cine este destinatarul.

Au fost, bineînţeles, şi persoane care s-au întrebat dacă nu cumva Cristi Mitrea a fost expeditorul.

„A venit primăvara!!! Fugi iarnă de la noi! Să aveţi o primavară frumoasă şi plină de bucurii!”, a scris Andreea Mantea.

„Florile mele preferate / O primăvară frumoasă ca voi doi / Eşti un exemplu pentru celelalte mămici.

O primăvară frumoasă să aveţi! / De unde ai aşa flori frumoase? Oaree?”, au fost doar câteva din comentarii.

 

DISTRIBUIȚI