Cu siguranță nu știai asta! 9 LUCRURI uimitoare despre CLITORIS care te pot ajuta să-ți îmbunătățești VIAȚA AMOROASĂ!

De cele mai multe ori ne simţim timizi vorbim despre propriile noastre părţi ale corpului. Deci, este timpul pentru a explora şi cunoaşte corpul nostru un pic mai bine.

Din mai multe organe pe care corpul nostru le are, mai există un organ care nu l-ai explorat suficient. Aşa , mergeţi mai departe şi a citit câteva fapte necunoscute despre Clitoris. Poţi mi mulţumesti mai târziu pentru asta.

Clito risul este cea mai surprinzătoare zona ero genă a femeilor. Acesta ascunde numeroase secrete care, odată descoperite, te vor duce pe culmile plăcerii.

Iată mai jos câteva lucruri despre clit oris, pe care cu siguranţă nu le ştiai:

1. Lungimea clito risului este mult mai mare decâtcrezi, doar 1/4-a din lungime este ceea ce se poate vedea, restul este îngropat adâncMărimea acestuia variază între 9 şi 12 centimetri, iar ceea ce se vede la suprafaţă este doar vârful acestuia.

2. Clito risul creşte odată cu vârstă. De exemplu, atunci când eşti la vârstă de 30 de ani clitorisul va fi de două ori mai mare şi atunci când ajunge la menopauza, acesta va fi de 7 ori a ceea ce a fost la naştere.
3 Poate intra în ere c ţie.

Deşi este ascuns vederii, clito risul creşte atunci când o femeie este excitată. Este format dinţesut ere ctil şi se îngroaşă atunci când este intens vascularizat.

Acesta prezintă 8.000 de terminaţii nervoase, mai multe decât orice altă parte a corpului, astfel încât atingerea lui provoacă or gas mul în mai puţin de 4 minute.

4. Este normal arate diferit
Fiecare femeie este diferită, de aceea şi clito risul lor este diferit, de aceea nu putem spune acesta este normal. Unele sunt mai mari, altele mai mici, mai proeminente sau ascunse. Toată au însă aceeaşi funcţie, de produce plăcere.

5. Clitorisul trebuie lăsat se relaxeze .
După or gas m, clito risul nu trebuie atins sau stimulat în continuare, căci poate fi dureros pentru femeie.
Atât clito risul cât şi pe nis ul sunt pline de terminaţii nervoase şi incredibil de sensibile. Cu toate acestea, terminaţiile nervoase ale pe ni su lui sunt răspândite pe o arie mult mai mare, în timp ce ale clitorisului sunt concentrate doar într-un punct, ceea ce oferă senzaţii mult mai intense şi un or gas m

7. Distanţă dintre va gi n şi clitoris afectează viața se * uală.
Dacă mărimea clito risului nu afectează viaţă se * uală a unei femei, distanţă dintre va gi n şi acesta este importantă. Femeile care au clitorisul mult mai departe de vagin pot avea cu greu orgasm în timpul penetrării, de aceea au nevoie de stimulare manuală.

8. Starea de excitare se schimbă
Spre deosebire de penis, excitarea clitorisului se modifică în funcţie de timpul lunii, nivelul de stres şi chiar nivelurile de hidratare şi de nutriţie, aşa mare atenţie la stilul de viaţă.

9. Or gas mul clito ridian poate să dureze între 10-30 de secunde.


 

Scrie un comentariu