CRUNT! O vedeta a anuntat ca sufera de boala care a ucis-o pe Denisa Raducu. „Sunt ingenuncheat, mama e distrusa”

Artistul a vorbit despre momentele dureroase prin care trece.

În urmă cu două săptămâni lumea cântărețului Karym, cel care a lansat cu Celia piesa „La două capete”, a fost dată peste cap,

atunci când tatăl lui a fost diagnosticat cu carcinom hepatocelular, o boală cumplită a ficatului care a răpus-o și pe Denisa Răducu.

KARYM, PRIMA REACȚIE DE CÂND A AFLAT CĂ TATĂL LUI SUFERĂ DE ACEEAȘI BOALĂ DE CARE A MURIT DENISA RĂDUCU! „SUNT ÎNGENUNCHEAT, MAMA E DISTRUSĂ”

Karym a dezvăluit că este îngenucheat de când a aflat că tatăl lui este într-o stare gravă și nu mai are liniște deloc.

Durerea este cu atât mai mare cu cât, frații acestuia nu sunt interesați de starea de sănătate a tatălui lor.

„Îmi este foarte greu. A trebuit să iau decizii dureroase în ceea ce privește starea lui de sănătate.

Sper că am luat deciziile corecte, sunt decizii cerebrale, emoțional sunt îngenuncheat. Dacă aș fi luat decizii cu inima, cu sufletul, aș fi fost egoist și aș fi făcut mai mult rău.

Sper că am luat deciziile corecte atât pentru el cât și pentru mama, ea este distrusă. Sunt cel mai mare băiat dintre copii, nu o am alături decât pe sora mea mai mică, din 5 copii pe care i-au crescut părinții mei, în aceste momente”, a spus Karym.

Mai mult decât atât, Karym este distrus că nu poate face mai multe pentru tatăl său, bărbatul pe care, din copilărie, îl idolatrizează și pentru care ar face orice.

„Vom trece prin aceste momente cu conștiința curată. Am făcut tot ce era de făcut din toate punctele de vedere.

Din păcate, toate au un sfârșit și nimeni indiferent de statut, poziție socială sau avere nu se poate împotrivi.

Am acceptat situația și nu vom prelungi agonia și durerea nimănui, ne supunem legilor firești a naturii.

Toți știm despre ce e vorba, nimeni nu poate face minuni, nici măcar doctorii care i-au asigurat cele mai bune condiții și

cel mai bun tratament atât cât se poate în condiția lui, și cărora le sunt profund recunoscător”, a explicat artistul.

De asemenea, sosia Denisei Raducu a mai scos o melodie in memoria regretatei cantarete! Fanii manelistei au reactionat insa foarte dur: “Profiti de moartea unei mari cantareţe” Cum arata tanara

Sosia Denisei Raducu a mai scos o melodie in memoria regretatei cantarete! Fanii manelistei au reactionat insa foarte dur

“Cat Sonnya”, fetita de 10 ani care o imita pe Denisa Raducu, i-a mai dedicat o melodie manelistei.

Sonia Catinean, pustoaica de 10 ani din Cluj-Napoca care a participat la mai multe concursuri, a revenit in prim-plan in aceasta vara, dupa moartea Denisei Raducu, preluand mai multe melodii ale acesteia.

Zilele trecute, “Cat Sonnya”, asa cum este cunoscuta in lumea muzicii, a mai lansat o piesa in memoria Denisei.

„Cadoul meu pt cei carora le este dor de Denisa! Tuturor ne este dor de ea”, a spus Sonia, care a cantat pe versurile:

„Hai revino, in genunchi ma rog sa vii, hai revino/Mi-e dor, mi-e dor de ea, mi-e dor de Denisa/Mai da-mi un semn ceva, eu niciodata nu te voi uita”.

Sonia face totul pentru a semana cat mai mult cu Denisa, inclusiv din punct de vedere fizic, aplicandu-si o alunita deasupra buzelor, exact cum avea Denisa.

“Băi, profiti de moartea unei mari cantareţe pentru a te face cunoscută! Nu o să ai niciodată vocea ei, nu esti nici măcar pe aproape asa că nu o mai imita sau să îţi faci alunita aia, esti frumoasă fără…

Dacă vrei să te faci cunoscuta fă-te cu imaginea ta si melodii originale cel puţin, nu îţi stă bine prostindu-te asa!…

Nu e bine ce faci…nu o mai copia..las-o sa se bucure de linişte acolo unde e ea, eşti inca un copil si voce nu pot sa zic ca nu ai,

doar ca duci tonurile muzicale prea in jos si asta nu se aude aşa bine. Aşa ca nu o mai copia si alunita aia nici nu stiu de ce ţi-ai facut-o…”, au reactionat fanii Denisei.

DISTRIBUIȚI