Cosmin Cernat a facut ANUNTUL BOMBA! Ii vizeaza pe toti concurentii. Nimeni nu…

Editia Exatlon 5 martie a adus cu ea o surpriza uriasa. Concurentii si telespectatorii se vor bucura de acum incolo de un spectacol inedit.

Exatlon 5 martie. Cosmin Cernat a anuntat o surpriza uriasa pentru concurenti: “Castigatorul are dreptul sa-si aduca familia in Republica Dominicana”

In fiecare saptamana, concurentii din trei tari: Romania, Turcia si Grecia se vor confrunta si vor avea sansa sa primeasca premii uimitoare.

In editiile speciale vor participa doar cei mai buni concurenti din fiecare echipa (“player of the week”), o fata si un baiat.

“De acum incolo, cel care va castiga trei cupe la rand are dreptul sa-si aduca familia in Republica Dominicana.

Insa asta nu este tot, mai este pus in joc un premiu in bani despre care nu o sa vorbesc inca”, i-a anuntat Cosmin Cernat pe concurenti.

Lupta strânsă care s-a dat între echipa României şi cea a Turciei în show-ul „Exatlon“ a ţinut în faţa micilor ecrane milioane de telespectatori.

În episodul de sâmbătă seară nu au lipsit nici incidentele, iar în urma unei altercaţii între cele două echipe, a fost nevoie de intervenţia echipelor de filmare.

Echipa românilor a pierdut în faţa echipei Turciei cu scorul de 10-6. Confruntarea celor două echipe a ţinut în faţa micilor ecrane, în minutul de maximă audienţă înregistrat la 21.30, 2.530.000 de telespectatori.

Nu au lipsit nici momentele extrem de tensionate, dorinţa de a câştiga i-a făcut pe unii dintre concurenţi să îşi piardă controlul, ceea ce a dus la o altercaţie serioasă între cele două tabere.

Totul a început când războinicul Ionuţ a intrat pe perimetrul turcului Turabi, după sfârşitul meciului, şi a dărâmat popicele rămase în picioare.

Furios peste măsură, concurentul turc a aruncat cu nisip în Ionuţ, moment în care a intervenit şi Giani Kiriţă, care a ripostat. Turabi a fost sancţionat pentru ieşirea sa, considerată nesportivă, şi scos din joc.

Mare parte din incident a fost tăiat la montaj, căci lucrurile au degenerat într-o bătaie generală cu nisip şi chiar şi ameninţări fizice,

fiind nevoie de intervenţia oamenilor de echipele de producţie ale celor două ţări, scrie okmagazine.ro.

Reprezentanţii postului turcesc au anunţat că emisiunea „Exatlon“, difuzată până acum de sâmbătă până marţi, de la ora 19.45, va fi şi miercurea la Kanal D, în locul serialului turcesc „Dragoste şi ură“.

Astfel, prime-time-ul Kanal D va avea cinci zile din şapte emisiunea de divertisment. Kanal D a dat lovitura cu „Exatlon“, care a atras cifre de audienţă tot mai bune cu fiecare ediţie,

aducând în faţa micilor ecrane peste 2 milioane de români la nivel naţional, plasând postul în faţa liderilor Pro TV şi Antena 1.

Ionut “Jaguarul”, paraseste EXATLON? Sotia razboinicului de la Exatlon a spus totul despre strategia celor care au vrut sa scape de Ionut

Nela, sotia lui Ionut din echipa Razboinicilor, este sigura ca nu el va fi cel care va parasi competitia. Femeia crede ca Anca va fi eliminata de la Exatlon.

“Eu cred ca nu vine acasa, e prea devreme pentru el. A fost nominalizat pentru ca e foarte bun de acolo, probabil cei care au imunitate vor sa-i elimine pe cel mai bun de acolo sau a fost o strategie pentru ca stiu ca ei vor fi votati.

Cu siguranta, Anca va fi cea eliminata. El trebuie sa ramana acolo pentru ca este cel mai bun. Are foarte multi sustinatori si nu cred ca va fi eliminat. Daca va pleca, voi fi bucuroasa, dar voi fi si trista pentru el”, a spus Nela pentru Wowbiz.

Pe retelele de socializare, sustinatorii lui Ionut sunt indignati de nominalizarea Alinei si considera ca strategia ei de a scapa de cei mai puternici adversari se va intoarce impotriva ei.

“Totul a fost doar ca ei sunt cei mai buni din echipa! Hai Ionut, arata-i <<desteptei>> aleia de Alina ce poti tu si ca nu trebuie sa pleci. Singura persoana care ar trebui sa plece de acolo este ea. Hai Jaguarul!”

Într-o competiţie dură cum este “Exatlon”, accidentările sunt la ordinea zilei, iar ultimul ghinionist este luptătorul Andrei Stoica.

Sportivul ar fi al doilea din echipa “Faimoşilor” care ar fi nevoit să abandoneze lupta şi ar pierde şansele la marele premiu de 100.000 de euro, pus în joc.

Anda Adam a ajuns de urgenţă în ţară, fiind operată în urmă cu două săptămâni în urma unei rupturi de ligament.

Duminică seara, Andrei Stoica şi-a băgat colegii în speriţi după ce a acuzat dureri la picior şi a povestit că ceva i-a pocnit în zona genunchiului.

Deşi simptomele descrise de el seamănă foarte bine cu un diagnostic de ruptură de ligament, luptătorul are experienţa accidentărilor, fiind un împătimit al kickboxingului, sport în care încasează lovituri foarte puternice fix în zona membrelor inferioare.

Aşadar, este puţin probabil ca el să se resimtă atât de tare în urma accidentării.

În plus, dacă judecăm după faptul că luptătorul este obişnuit cu sportul de contact şi are un psihic puternic, atunci putem spera într-o recuperare rapidă şi o reintrare în forţă.

Colegii săi de echipă îl văd ca pe un membru de bază, el fiind unul dintre concurenţii care a evoluat foarte bine la ultimele probe şi a adus puncte importante echipei.

“Lipsa vitaminelor și a mâncării se simte. Într-o lună și jumătate am slăbit mult. M-am așezat pur și simplu pe bancă, mi-a trosnit genunchiul și mi s-a blocat.

Nu pot să calc în el, nu pot să fac nimic. Sper să-mi revin repede”, a spus duminică Andrei Stoica.

Luptătorul a revenit în casă alătuiri de colegi cu tot piciorul bandajat şi speră să nu fi suferit vrei ruptură de ligament, care să-l determine şi pe el ca pe Anda Adam să abandoneze de urgenţă competiţa şi să se opereze.

DISTRIBUIȚI