Corina a murit duminică in Anglia. Era asistentă medicală si a facut tură de noapte, apoi a vrut să plece acasă! Cumplit cum s-a stins la orele diminetii. Ce i-a adus sfârșitul: Avea numai 35 de ani și a lăsat doi copii în urmă! Ce tragedie!

O româncă stabilită în Anglia a murit duminică. Este vorba despre Corina Diaconu, o femeie în vârstă de 35 de ani, care era stabilită în Anglia de aproape 6 ani.

Femeia avea doi copii și lucra din greu pentru a încerca să-și întrețină familia și cele două case, cea din România și cea din Anglia.

A avut două relații de durată, cu un român și cu un nigerian, din care au rezultat cei doi copii, o fată de 12 ani și un băiețel de 2 ani jumate.

Conform bournemouthecho.co.uk, mașina în care se afla Corina a intrat în coliziune cu o altă mașină.

În ciuda eforturilor depuse de medici, Corina a murit. Alți cinci oameni rămăseseră blocați, patru dintre ei fiind răniți grav.

Cei care au cunoscut-o pe Corina sunt profund îndurerați. O prietenă a acesteia a împărtășit detalii despre viața femeii, parcă ruptă din filme.

„Este vorba despre prietena mea, Corina Diaconu, care urma să împlinească 36 de ani în data de 18 martie.

Din nefericire, ieri dimineață a decedat în urma unui accident de mașină când se întorcea de la muncă.

Avea doi copii, o fată de 12 ani, Ana, care este în grija unei mătuși la Suceava și urma să o aducă la vară în Anglia, și un băiețel de doi ani jumate pe nume Ty care a rămas aici, în Anglia, la tatăl lui. Era în Anglia de vreo 5-6 ani.

Era asistentă medicală și muncea exagerat de mult ca să poată întreține amândouă casele, cea din România și cea de aici.

Fata o are cu un român cu care a fost căsătorită și de care era divorțată. Băiatul este făcut cu un nigerian cu care a avut o relație de câțiva ani, relație recunoscută de legea engleză ca parteneriat civil.

Am luat legătura cu familia din România, îmi vor trimite o procură ca să mă pot ocupa de toate demersurile.

Așteptăm ancheta poliției și abia apoi vom face demersurile de repatriere. (…) Ea era despărțită și de tatăl băiatului și își creștea singură băiatul.

O ajuta o familie care locuia împreună cu ea. Muncea enorm, era o fată foarte sufletistă și săritoare,” a declarat pentru Spynews prietena Corinei, Laura Hota.

O femeie de 31 de ani, mama a opt copii, a murit în mod inexplicabil! „Medicii n-au mai putut face nimic pentru ea!” Dureros prin ce a trecut săraca femeie:

O femeie în vârstă de 31 de ani, mama a opt copii, s-a stins din viaţă în mod inexplicabil zilele trecute, lăsând în urmă un soţ disperat şi opt copii care îi vor duce dorul.

Cheryl Hardy, în vârstă de 31 de ani, a fost găsită moartă în locuinţa ei de fiica de nouă ani.

Aceasta l-a strigat pe tatăl ei atunci când a văzut că mama ei nu răspunde şi, în ciuda faptului că un echipaj a ajuns rapid la locuinţa lor, medicii n-au mai putut face nimic pentru ea.

Tragedia s-a petrecut la doar câteva săptămâni după ce femeia dăduse naştere unui băieţel.

În ciuda faptului că soţul ei a apelat Serviciul de Urgenţă, Cheryl a fost declarată moartă 45 de minute mai târziu.

”M-am dus să dorm jos, iar câteva ore mai târziu am fost la ea în cameră, să văd ce face. Era OK, însă ulterior, Rihanna, fiica mea, m-a strigat că mama ei a leşinat.

Am apelat Serviciul de Urgenţă, însă medicii n-au mai putut face nimic pentru ea.”, a mărturisit bărbatul îndurerat, tatăl a cinci dintre copiii femeii.

Deocamdată nu se cunoaşte cauza morţii femeii, iar partenerul ei de viaţă a solicitat ajutorul oamenilor pentru a-i creşte pe prichindei.

 

DISTRIBUIȚI