Cine este românul din spatele lui Donald Trump

Andy Weiss este un american de origine română care lucrează de 25 de ani în echipa lui Donald Trump. 

Pentru prima dată, într-un articol din New York Times, apare numele unui Român, Andrew Weiss, care lucrează pentru Doanld Trump de 25 de ani, fiind responsabil cu dezvoltarea proiectelor imobiliare.

New York Times, cel mai influent ziar american, a făcut o descriere detaliată a business-ului organizaţiei lui Donald Trump, care acum este obligat să îl dizolve pentru a nu fi în conflict de interese cu poziţia de preşedinte al Statelor Unite, pe care o va ocupa după 20 ianuarie.

Andrew Weiss este un imigrant român care a crescut în Brooklyn, şi a fost angajat imediat după ce a terminat şcoala în 1981, imediat ce Trump începea să se facă cunoscut. După douăzeci şi cinci de ani, după ce a fost alături de Trump în vremuri bune şi vremuri dificile, inclusiv în cadrul eşecului spectaculos al cazinourilor din Atlantic City, Weiss este încă alături de preşedintele SUA, ca vice-preşedinte pentru dezvoltare şi construcţii.

bandrew_weiss_

În cercul de apropiaţi ai lui Trump se află atât nume care vin din industrie, persoane care s-au făcut remarcate şi au fost aduse ulterior în organizaţie, cât şi persoane care au început de jos şi au rămas loiale magnatului american, scrie Ziarul Financiar.

sursa: realitatea.net

Citeste si:

Scrie un comentariu