Chimsexul, un nou curent s3xual care „promite” partide de s3x cu o durata de pana la 72 de ore

Chims3xul, un nou curent s3xual, face ravagii la Londra, potrivit Serviciului National de Sanatate din Marea Britanie. Amatorii ajung sa faca s3x chiar si timp de 72 de ore.

Din ce in ce mai multi britanici practica „chims3xul‟, care presupune asimilarea unor cantitati periculoase de droguri si implicarea in partide de s3x cu o durata de pana la 72 de ore, cu parteneri multipli.

Chims3xul este o practica s3xuala foarte riscanta, potrivit Serviciului National de Sanatate din Marea Britanie, crescand riscul contractarii virusului HIV si a hepatitei.

Medicii au fost surprinsi sa constate ca peste 60% din pacientii clinicilor din Londra au luat droguri precum metamfetamina sau metadona si au facut s3x zile in sir.

Aceste droguri sunt stimulente fiziologice care cresc ritmul cardiac si tensiunea arteriala si declanseaza stari de euforie si excitatie.

„Consumul de droguri recreationale are efecte negative si asupra sanatatii mentale, facilitand aparitia starilor de anxietate, a psihozelor si a tendintelor sinucigase.

Este esential ca pacientii si doctorii sa ia in serios problemele cauzate de chims3x‟, a declarat doctorul Richard Ma pentru „The Telegraph‟.

Riscul de supradoza, de convulsii si de pierdere a cunostintei este, de asemenea, mult mai ridicat.

„Practicantii chims3xului pierd de obicei zile intregi, timp in care nu dorm si nu mananca. Potrivit datelor adunate, acestia au, in medie, cate cinci parteneri s3xuali in timpul experientei, cu care fac s3x neprotejat‟, au notat expertii de la Serviciului National de Sanatate din Marea Britanie.

sursa:adevarul.ro

Scrie un comentariu