Cele mai ciudate lucruri pe care barbatii le-au cerut prostituatelor! Ce dorinte au avut acestia

Site-ul Alernet gazduieste o serie de povesti ale prost!tuatelor, inclusiv cele mai ciudate lucruri pe care au trebuit sa le faca.

1. Prima experienta in domeniu: „S-a intamplat intr-o seara de sambata, cand un tip care mi-a observat cizmele m-a urmarit in holul apartamentului, a ingenuncheat si a inceput sa-mi linga incaltamintea. In mai putin de un minut mi-a dat banii si a plecat. Nici nu i-am vazut fata.”

2. Intalnirea romantica: „Am un client care vine in apartament sambata dimineata cu cornuri si cafea. Adora sa puna masa si apoi sa facem s*x inainte de a savura bunatatile”.

3. Tipul care nu este ceea ce pare: „Chiar daca avea o casa si o familie frumoasa, m-a pus sa-mi leg un dildo de tip strap-on si sa-i spun cat de tare se simte”.

4. Tipul care nu voia sa faca s*x: „Mi-a propus chiar sa vin pana in California, sa-l insotesc intr-o excursie de afaceri. Nici nu m-a atins, chiar daca am dormit in acelasi pat”.

5. Psihopatul: „Este genul de om care isi aduce prietenii sa vada cand facem s*x.”

6. Tipii simpatici: „Cei mai multi dintre clienti sunt mai atenti decat multi dintre tipii cu care am avut o relatie”.

7. Tipul lenes: „Cateodata cred ca ma platesc doar pentru a nu se simti vinovati ca stau pe spate si nu fac nimic altceva”.

8. Tipul care i-a furat din casa – „Cativa barbati si-au luat banii cu care ma platisera atunci cand nu am fost atenta”.

sursa: kfetele.ro

Scrie un comentariu