Cele mai ciudate LUCRURI care ți se pot întâmpla după o PARTIDĂ DE AMOR! Majoritate FEMEILOR nu vorbesc niciodată despre ASTA…

Ai experimentat vreodată senzaţii şi lucruri ciudate după o partida de amor?  Dacă da…. află nu eşti singura persoană!

După câteva minute bune de plăcere corpul tău ar trebui se odihnească, însă din nefericire nu toate persoanele reuşesc adoarmă imediat după ce au făcut dragoste. Unele persoane chiar experimentează lucruri ciudate, uşor neplăcute.

Ştim cu toţii s** nu ar trebui doară, însă în anumite situaţii chiar se întâmplă asta. De exemplu, dacă ai avut parte de un 0rga sm foarte intens, este foarte posibil simţi crampe la nivelul uterului.

Acest lucru se întâmplă din cauza oxitocinei, care da contracţii uterine de cele mai multe ori. Dacă aceste crampe sunt de scurtă durata şi dispar, nu trebuie te îngrijorezi. Dacă le-ai experimentat des este bine mergi la medic cât mai urgent.

Dacă mergi la toaletă imediat după s**, este posibil simţi arsuri în zona intimă.

Uretra este situată în apropierea vag! nu lui, aşadar există toate şansele aceste senzaţii te încerce şi pe tine la câteva minute după act.
Mai este posibil apară şi mâncărimi, însă acestea nu sunt întotdeauna semne grave. Este foarte probabil fii sensibilă la lubrifianţi sau la materialul din careprezervativele sunt confecţionate.

Există şi cazuri în care femeile sunt alergice la spermăpartenerului. Mergi la medicul tău şi vorbeşte-i despre această problema dacă teai confruntat cu ea!

Toate aceste lucruri ciudate pot face parte din viaţă ta, însă nu trebuie te îngrijorezi. În general sunt absolut normale şi nu sunt de lungă durata!


 

Scrie un comentariu