Cele mai bune femei la pat, in functie de zodie. Tu te numeri printre ele?

Nu toate femeile sunt bune la pat, dar aici trebuie sa se tina cont si de influentele astrale. Se pare ca unele zodii au o inclinatie catre sex si fac totul foarte natural, in timp ce altele sunt stangace si timide.

Femeia Fecioara

Dincolo de aparente, Fecioara da dovada de o sexualitate debordanta. Este intr-un perfect acord cu corpul sau si nu isi neglijeaza dorintele si poftele sexuale. La fel ca si femeia nascuta in zodia Gemeni, cea pe care o guverneaza planeta Mercur nu tradeaza sub nicio forma ca are avea o multime de perversiuni sexuale in cap.

Este extrem de diferita in societate fata de felul in care se poarta in pat. Este plina de fantezii, dar ascunde acest lucru din teama de a nu fi judecata prea aspru de ceilalti.

Femeia Leu

 
Femeia Leu te va fascina din prima. Este o femeie puternica, dornica de afirmare, care stie sa se faca iubita. Nu este usor sa traiesti cu o astfel de femeie, insa poate fi incantator, daca stii cum sa jonglezi.

Femeia din aceasta zodie  pune mare pret pe cariera si pe implinirea sa ca om. Relatiile amoroase nu sunt intotdeauna pe primul loc si nu este genul de femeie care cauta iubirea suprema. Va fi extrem de fericita daca este cea mai buna in ceea ce face si nu va cauta cu disperare un partener.

Femeia Varsator

Femeia nascuta in zodia Varsator nu sta locului o clipa. Pentru ea, o noapte perfecta de sex nu include aceleasi pozitii sexuale. Partenerul de viata ar putea fi usor speriat la inceput de intentiile sexuale ale acesteia. Femeia Varsator se poarta foarte elegant si este o diplomata cu desavarsire in viata de zi cu zi, insa in dormitor se transforma intr-o adevarata femeie fatala.

Femeia Varsator cauta intotdeauna mai multa satisfactie cand vine vorba de relatiile intime. Indemnata de curiozitatea si imaginatia ei neobosita, face dragoste mai des decat oricare alta zodie si incearca diferite metode.

 sursa: perfecte

 

Scrie un comentariu