Cel mai tare truc de seducție: Cum agață bărbații la plajă?

In lumea intalnirilor amoroase un barbat disperat este cel care face absolut orice sa fie cu o femeie si sa nu ramana singur. Cand nu sunt la serviciu, barbatii merg pe teren. Cluburi, baruri, plaje, magazine – sunt locatii unde isi fac veacul femei singure. Succesul lor depinde de noroc, sincronizare, abilitate, experienta … sau de alcool. Barbatii au ajuns sa creada ca orice le-ar spune femeilor, adevarat sau nu, va fi interpretat gresit, ca o replica de doi bani. Si totusi, simpla lor prezenta in asemenea locatii publice ii imping sa abordeze femeile.

Iata cum actioneaza “expertii”, la plaja:

Ei se “uita” la tine ca la o sora cand esti la plaja. Barbatul nu lasa sa transpire nici un indiciu ca ar avea vreun interes mai intim. De ce-i asa de greu la plaja? Pentru ca esti dezbracata si te simti vulnerabila, iar ei, barbatii isi pierd uzul ratiunii. Ei nu pot actiona oricum, la intamplare.

Ca sa cunoasca o femeie pe plaja, in mintea lor se poate derula un monolog, de genul: “Fata asta e o prietena si-atat. Prea putin imi pasa. Daca ma trateaza urat, imi vad de treaba, pur si simplu. Imi va lua un minut s-o fac sa aiba incredere in mine, deci trebuie sa o abordez cat mai amical si sa nu dau semne de flirt in primele minute. Si fara discutie, nu pot s-o las sa ma vada tragand prea mult cu ochiul la bustul, fundul sau oricare parte a anatomiei ei.” Si functioneaza…

Desi exista femei care se considera imune la orice fel de strategie elaborata de flirt si la toate tentativele disimulate ale barbatilor de a le intra in gratii, reprezentantii s3xului puternic nu se dau batuti si gasesc mereu tertipuri noi de agatat. Precum in imaginea amuzanta de mai jos:

disperare-plajapee-1

Dacă ți-a plăcut BANCUL, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Citeste si:

Scrie un comentariu