Cei ce îl vedeau pe stradă pe acest băiețel care SE PLIMBA peste tot cu o CĂPRIOARĂ îi spuneau că e NEBUN sau se uitau URÂT, dar când au aflat SECRETUL LOR le-au dat LACRIMILE! Uite care e ADEVĂRUL CIUDAT din spatele acestei imagini

Utilizatorul Reddit care folosește numele de utilizator ,,bluecollarclassicist” povestește că de câteva zile a observat ceva ciudat în cartierul lui: un băiețel de numai 10 ani se plimba pe stradă cu o căprioară, acest lucru se întâmpla în fiecare dimineață înainte ca băiatul să plece la școală.

 

El a fost și mai uimit să afle ce făcea de fapt băiatul cu acest animal – căprioara era oarbă, copilul o ajuta să găsească mâncare!

El o ghida către peticele care aveau iarbă pentru a se asigura că animalul va avea suficientă mâncare în jur și că nu va ieși pe șosele, astfel se asigura că nu o va călca vreo mașină și că va fi în siguranță.

Tot acest utilizator a mai povestit și că a sunat o organizație care se ocupă cu salvarea animalelor sălbatice, asta după ce el însuși l-a întrebat pe băiat dacă îl poate ajuta cu ceva.

Iată ce mai povestește el: ,,Organizația are un veterinar non-stop și au promis să îl ia pe animal azi pentru a-l duce într-o rezervație naturală cu pădure, departe de trafic și pericole.

Atunci când au venit să o ia tot cartierul s-a adunat pentru a-i spune la revedere.

Mulți dintre vecini se obișnuiseră să lase mâncare afară pentru ea. Toți au fost cam supărați că nu o vor mai vedea pe căprioară, dar știm că e pentru binele ei”.

Bărbatul a mai scris și că băiatul care își luase această sarcină grea părea ușurat că animalul pe care îl adoptase va fi de acum înainte în siguranță, dar bărbatul și soția lui plănuiesc să îl ducă pe băiat în vizită cât mai des posibil pentru ca prietenia lor să nu se termine!

,,A arătat multă iubire și respect iar eu și soția mea vom vorbi cu mama lui despre cum ar dori ca acest act de bunătate pură să fie răsplătit”, a mai adăugat el.

Animalele chiar schimbă vieți, bunătatea încă mai există! Răspândiți vestea! O zi cât mai frumoasă să aveți!

Sursa: rol.ro

 

DACA TI-A PLACUT ACEST ARTICOL IL POTI DISTRIBUI


Publicitate:

Scrie un comentariu