Cea mai buna tehnica pentru ca amorul-ul sa dureze o ora

Dacă nu te-ai gândit să-ţi petreci prea mult timp făcând amor, dacă totul se termină întotdeauna în câteva minute, atunci ai nevoie de un dispozitiv care să te ajute să prelungeşti partida. De fapt, există ceva foarte eficient şi-l poţi găsi de obicei în fiecare dormitor. Se numeşte ceas.

Oamenii condamnă adesea “a m o r  pe numere”, dar numerele pot fi de folos câteodată. Ideea este ca tu şi partenerul tău să faceţi timp de o oră. Acesta poate include şi penetrarea, dar nu se rezumă numai la ea. Multor bărbaţi le place ideea, dar li se pare greu să întârzie ejacularea atât de mult.

Cea mai bună metodă de a aborda problema este să puneţi un ceas mare undeva la vedere şi să vă măsuraţi timpul. Este uimitor cum bărbaţii care termina destul de repede cred că disciplina impusă de ceas ţine lucrurile sub control. Noţiunea de a “rezista cât mai mult posibil” este prea vagă pentru majoritatea bărbaţilor, ţinta clară de o oră, pe de altă parte, fiind considerată de ei o provocare.

sursa: click.ro


Ce obsesii au zodiile

Nu exista zodie care sa nu aiba fixuri si obsesii. Din acest motiv, sunt uneori greu de suportat de catre cei din jur. Iata ce obsesii au zodiile si cum le pot face viata celorlati grea.

Berbec

Nativul acestei zodii nu iubeste sabloanele si are tot timpul impresia ca nu are timp sa faca tot ce ar vrea intr-o zi. Din aceasta cauza, are mania vitezei si tot timpul pare ca se grabeste. Acest lucru ii creeaza neplaceri des si trebuie sa fie mai atent la pericolele pe care obisnuieste sa le ignore.

Taur

Nativul zodiei Taur este perseverent si de incredere. Cu toate acestea, se ataseaza de unele lucruri si de persoane, pana ajunge sa faca obsesii pentru ele. Este tot timpul obsedat sa stranga lucruri si niciodata nu crede ca sunt de ajung. Are un simt al posesivitatii si al geloziei exagerat. Se teme de schimbare si are un atasament puternic fata de locuinta si fata de cei din jurul sau.

Gemeni

Nativul zodiei Gemeni sunt cei mai lipsiti de obsesii si de manii. Cu toate acestea, este obsedat de comunicare si de miscare. Isi face o fixatie din a afla permanent lucruri noi. Acesti nativi reusesc tot timpul sa se reorienteze si sa se muleze dupa cei din jurul lor. Acest lucru le face viata mult mai usoara, insa ii poate deranja pe ceilalti.

Rac

Nativul zodiei Rac este obsedat de siguranta familiei si a caei sale. Nu accepta usor schimbarea, iar traditiile familiei sunt pastrate cu sfintenie.

Nativii zodiei Rac reusesc foarte usor sa faca obsesii pentru lucruri care le aduc aminte de copilarie si greu reusesti sa ii determini sa arunce ceva. Atunci cand vine vorba de dragoste si afectiune, racul are o fixatie pentru unul dintre parinti, iar la partenerul de viata cauta protectia si confortul.

Leu
Pentru zodia Leu, obsesia nu are lagatura cu ceilalti, ci cu propria persoana. Este tot timpul obsedat sa arate bine, sa se comporte impecabil in sociatate. De asemenea, investeste mult in propria persoana si sunt extrem de posesivi. Se poate comporta extrem de teatral atunci cand situatia o impune, numai sa fie vazut si admirat.

Fecioara

Acest nativ are atat de multe obsesii si manii, incat este rege printre celelalte zodii. Nativul zodiei Fecioara este obsedat de punctualitate, de curatenie. De asemenea, nu concepe viata fara sa clasifice si sa catalogheze persoanele si lucrurile din jurul sau. Este obsedat si sa nu ramana fara bani, asa ca face economii, colectioneaza si strange tot ce se poate strange.

Balanta

Nativul acestei zodii nu are o obsesie fixa, iar acest lucru ii poate deruta pe ceilalti. Cu toate acestea, ideea de a pune mereu in balanta lucrurile pana ajunge la o concluzie, poate fi numita o obsesie.

Este, in schimb, obsedat de bunul gust si nu aceepta in jurul sau persoane si lucruri care sunt in contradictie cu parerile sale.

Scorpion

Pentru nativul zodiei Scorpion, orice pare suspicios si niciodata la locul sau. La fel ca si zodia Fecioara, si nativul zodiei Scorpion are numeorase obsesii si manii. Nevoia permanenta de perfectune, obsesia de a-i manipula pe ceilalti si exigentele pot fi considerate niste adevarate obsesii.

Sagetator

Nativul acestei zodii nu face prea multe obsesii, insa are si el defectele sale. Ii place intotdeauna sa fie alaturat persoanelor din „lumea buna”, sa fie laudat si apreciat pentru tot ceea ce face. Are probleme in a-si recunoaste limitele si uneori intra in situatii dificile si periculoase.

Capricorn

Este obsedat sa detina controlul si se straduieste intotdeauna sa fie pe placul tuturor. Toate actiunile sale au mereu un scop, isi stie fiecare pas pe care il urmeaza si considera mereu ca are dreptate. In cazul in care nu aude ceea ce vrea, recurge subtil la puterea sa de a manipula.

Varsator

Plin de contradictii si de paradoxuri, nu ezita sa spuna lucrurilor pe nume. Este obsedat sa nu lase ceva nerezolvat si nediscutat. Atunci cand vine vorba despre o discutie, face tot posibilul sa lase lucrurile lamurite. Poate face chiar si o obsesie din acest lucru.

Pesti

Se bazeaza pe emotii si impresii, iar daca i se pare ca un lucru nu este asa cum vrea el, face o obsesie din a-l rexolva. Este obsedat de curatenie si de nevoia de a aseza lucrurile la locul lor. Nu accepta multe schimbari in viata sa si le primste cu scepticis.

sursa: teotrandafir.com


Citeste si