Ce trebuie să faci să fii bună la pat? Iată 7 trucuri care te vor face irezistibilă! Al doilea este cel mai important…

Contrar credinţei generale, nu trebuie să cunoşti zeci de poziţii în pat sau să fii flexibilă precum o gimansta ori să arăţi precum o actriţa de filme…

Ei bine, există câţiva factori mult mai realişti şi mai normali care demonstrează faptul că eşti bună la pat.

Dacă nu eşti dispusă să faci nimic nou şi să ai prejudecăţi, partenerul tău s-ar putea să nu mai fie atât de interesat de ţine precum la începutul relaţiei şi să caute alte distracţii, în altă parte.

Iată câteva sfaturi cu ajutorul cărora partenerul tău va fi extrem de încântat:

1. În primul rând, ar trebui să fii ceva mai creativă. Experţii susţin faptul că femeile care adoră să facă dragoste în locuri neobişnuite şi să renunţe la lucrurile clasice sunt considerate de către parteneri foarte bune la pat. Propune-i că următoarea partida să aibă loc pe o canapea, pe jos, sau să îi pui o eşarfă la ochi. Acest lucru îl va excită imediat pe partenerul tău.

Nu te teme nici să îi ceri să faceţi amor într-o toaletă sau la o petrecere.

2. Nu judecă alte relaţii şi dorinţele partenerului tău. Ascultă cu atenţie ce îi place partenerului tău şi discutaţi în legătură cu ceea ce faceţi voi în pat. Fii deschis la provocări şi gândeşte-te că unele lucruri sunt numai fantezii şi că nu vor fi puse în practică vreodată. Însă trebuie tot timpul să asculţi.

3. Vorbeşte murdar cu partenerul tău şi dezvăluie-i că abia aştepţi să îl vezi în aşternuturi. Iniţiază convorbiri erotice şi nu va sfiiţi să va dezvăluiţi dorinţele.

4. Axează-te pe ceea ce îi place partenerului tău şi pune-i nevoie uneori mai presus de ale tale.

Cu siguranţă că îţi doreşti să ai mereu 0r gasm, însă dacă acest lucru nu se întâmplă la fiecare partida, fă tot posibilul că el să fie cu zâmbetul pe buze şi să îi placă ceea ce faci.

5. Oferă-i o privelişte de neuitat şi fii gata să îl uimeşti cu un moment intim pe care bărbaţii adoră să îl privească.

6. Nu te teme să fii puţin mai gălăgioasă, din când în când. Arată-i când îţi place ceea ce se întâmplă, căci niciun bărbat nu vrea să stea lângă o femeie care nu reacţionează deloc în pat. Fă puţin zgomot atunci când trebuie, gemi de plăcere şi cucereşte-l cu bucuria ta.

7. Fii spontană în pat şi iniţiază tu partida. Surprinde-l cu dorinţa ta şi bucuraţi-va de acest moment. Râdeti în fiecare moment şi amintiţi-va de toate stângăciile voastre.

sursa: sanatatea.ro


 

Scrie un comentariu