Ce trebuie să faci când UN BOU parchează pe un loc pentru persoane cu handicap

Potrivit prevederilor Art. 100, alin. (1), lit. f) din Legea nr. 448/2006, actualizată, „parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate și semnalizate prin semn internațional pentru persoane cu handicap constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 200 la 1.000 de lei și ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respectiv”.

De asemenea, Poliția Locală atenționează că potrivit Art. 40, alin (5), lit. b) din H.G. nr. 268/2007, conducătorii auto care beneficiază de cardul-legitimație pentru parcare pe locurile special amenajate au obligația să-l afișeze în partea din față a vehicului astfel încât să fie clar vizibil.

Pun pariu că ai văzut destui şmecheri care şi-au parcat maşinile de fiţe, ca nişte boşi, pe locuri rezervate persoanelor cu handicap. Desigur, în general sunt libere, dar dacă o persoană cu nevoi speciale are o urgenţă, iar singurul loc care ar trebui să fie liber este ocupat de un mare şmecher?

cl

Eu am văzut dobitoci care au parcat şi pe două locuri de acest gen, fix pe mijloc, pentru că ei au voie… Cum trebuie actionat? Poate ca în imaginea de mai jos…

loc-handicapati_f_improf_740x903

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Bonus:

-Tata, tu crezi in fantome?
-Nu fiule! nu exista asa ceva.
-Dar, servitoarea mi-a spus ca ele exista!
-Atunci impacheteaza cat de repede poti .Ne mutam!
-De ce tata?
-Noi nu avem servitoare !

Bonus 2:

Am ajuns acasa azi-noapte tarziu.
-Unde dracu’ ai umblat pana acum? zbiera nevasta-mea.
– Am jucat pocker cu niste prieteni!
– Ai jucat poker cu niste prieteni?!…poti sa-ti faci bagajul si sa pleci! zice ea.
-Si tu la fel! ii zic, oricum asta nu mai e casa noastra!

Bonus 3:

Un tip la un fast food:
-Buna ziua , vreau 4 shaorme la pachet va rog. 2 cu pui 2 cu vita. In cele cu pui vreau puiu pe o parte ars pe o parte crud si pita arsa. La o shaorma cu vita vreau carnea cruda in sange , pita arsa pe o parte si numai cu castraveti si in cealalta cu vita vreau carnea carbune , pita arsa si numai cu ceapa!!!
-Da domnule ce imi cereti e foarte greu de facut
-Pai si ieri cum ai reusit?

 

Scrie un comentariu