Ce te face atrăgător în funcţie de zodie

Berbec: pasiunea lor

Berbecii sunt impulsivi, independenţi şi duc o viaţă mereu pe fugă. Vei fi întotdeauna fermecat de pasiunea cu care fac absolut totul în viaţa lor,

iar carisma de care dau dovadă te va face să-i alegi ca parteneri de lungă durată.

Taur: Succesul lor

Există ceva mai atrăgător decât o femeie sau un bărbat care ştie să facă lucrurile bine? Datorită perseverenţei lor, Taurii sunt născuţi să fie lideri pe toate planurile.

Le place să-i răsfeţe pe cei dragi şi să-i înconjoare cu lucruri frumoase. Muncesc din greu pentru banii câştigaţi şi îi împart cu drag cu sufletul lor pereche.

Gemeni: Înţelepciunea lor

Dacă îţi alegi ca partener un bărbat din zodia Gemeni, nu te vei sătura niciodată să-l asculţi vorbind.

Poveştile lui sunt la fel de captivante ca şi personalitatea sa. Au limba ascuţită, dar îşi cer scuze imediat ce îşi dau seama că au supărat pe cineva.

Rac: Sunt imprevizibili

Racii sunt la limita dintre extrem de emotiv, dar rezistent, indecis şi gata să ia mereu decizii cu privire la viitorul său şi foarte independent, dar extrem de ataşat de cei dragi.

Niciodată nu ştii la ce să te aştepţi de la un Rac. Racii sunt greu de părăsit şi dificil de iubit.

Leu: Carismă

Leii sunt maeştrii zodiacului când vine vorba de cucerirea unei partenere. Nu e nevoie să facă prea multe pentru asta, sunt cuceritori înnăscuţi.

Radiază energie şi căldură, dar sunt dependeţi de atenţie, aşa că au nevoie mereu să fie lăudaţi şi apreciaţi de parteneră. Leii nu vor recunoaşte niciodată că au greşit.

Fecioară: Inteligenţă

Nu există nimic mai atrăgător decât un bărbat care ştie să poarte o conversaţie inteligentă şi să te uimească cu nivelul cunoştinţelor sale.

Se pricep să rezolve orice problemă şi găsesc mereu o soluţie, chiar şi în cazul situaţiilor aparent imposibile. Nu se sperie de provocări şi sunt extrem de devotaţi. Luptă cu toate forţele pentru persoana iubită.

Balanţă: Sensibilitate

Bărbaţii din zodia Balanţă sunt extrem de sensibili şi fac tot ceea ce le stă în putinţă ca să-şi cunoască partenera şi să o facă să se simtă în largul ei când sunt împreună.

Dacă cauţi pe cineva care să deţină controlul, nu ai nevoie de o Balanţă.

Sunt oameni pe care poţi să te bazezi la greu şi care îţi vor smulge un zâmbet indiferent de cât de grea a fost ziua care tocmai s-a încheiat.

Nu subestima însă o Balanţă, te poate surprinde atunci când te aştepţi mai puţin.

Scorpion: Misterioşi

Dacă îţi doreşti o relaţie complicată, plină de mister, dar fascinantă ai nevoie de un bărbat Scorpion. Trăiesc viaţa la extreme şi adoră să creeze o avalanşă de sentimente în relaţia de cuplu.

Săgetător: Blândeţe

Dacă te atrage genul de bărbat tandru şi afectuos, Săgetătorul e ideal pentru tine. Nu se feresc să-şi deschidă sufletul în faţa partenerei,

dar obişnuiesc să se confeseze unui număr mare de persoane. Trebuie să te obişnuieşti cu asta.

Capricorn: Tăcere

Capricornii cred mereu în aceleaşi lucruri şi nu se deschid uşor în faţa persoanelor. Sunt extrem de pasionali într-o relaţie,

dar aveţi mare grijă să nu-i supăraţi. Dragostea se poate transforma foarte uşor în ură.

Vărsător: Ciudăţenii

Sunt cuceritor înnăscuţi. Îşi doresc mereu să fie diferiţi, dar reuşesc să cucerească cel mai uşor atunci când sunt ei înşişi.

Au un fel unic de a aborda o relaţie şi de a trata partenera, aşa că te vor cuceri din prima clipă.

Peşti: Flexibilitate

Sunt extrem de emotivi, chiar naivi. Sunt suflete bătrâne şi sunt extrem de inteligenţi. Cu toate acestea, dacă se simt ameninţaţi, vor ataca.

Sunt genul de persoane care îşi urmează sufletul pereche, dar nu se vor lăsa niciodată călcaţi în picioare de parteneră.

DISTRIBUIȚI