Ce spune nuanţa ochilor despre tine

Ori de câte ori iei contact cu o anumită persoană, primul lucru pe care îl faci este să o privești în ochi.

Ei bine, fiecare om de pe pământ are o culoare preferată, pe care o putem percepe cu ajutorul ochilor.

Să vedem ce aflăm nou despre tine în funcție de culoarea ochilor!

Persoanele cu Ochii NEGRI. Această nuanță, asemeni abanosului, sunt extrem de greu de întâlnit.

Persoanele cu această nuanță sunt de încredere, loiale și muncitoare. Sunt firi pasionate de ceea ce întemeiază, potrivit secretele.com.

Persoanele cu Ochii CĂPRUI. Cea mai des întâlnită nuanță a ochilor. Vorbim aici despre persoanele cu o nuanță de căprui medie.

Sunt firi pozitive, independente și politicoase. Își iubesc prietenii și apropiații și se îndrăgostesc ușor. Sunt persoane norocoase și mereu cu zâmbetul pe buze.

Persoanele cu ochii CĂPRUI/VERZI. Aceste persoane iubesc aventura. Nuanța lor este un amestec de căprui și verde.

Urăsc rutina și își scimbă mereu locul de muncă. Dacă ești într-o relație cu o astfel de persoană, cel mai probabil este să nu funcționeze prea mult timp deoarece nu își poate controla furia.

Persoanele cu ochii GRI. Sunt persoane născute pentru a fi lideri. Sunt amabile și pasionale.

Atunci când se apucă de ceva, nu se lasă până nu duc la capăt ceea ce au început. Sunt victorioși și știu ce vor de la viață.

Încearcă aici testul cu alegerea ochilor. Alegerea ta va spune multe despre tine!

Persoanele cu ochii VERZI. Firi determinate și puternice, își trăiesc viața la maxim. Verdele este o culoare a vibrației, însă singura problemă a acestor persoane este aceea că uneori sunt prea negativiste.

Cel mai mare defect al lor este că sunt cam mincinoase…Doar știm cu toții vorba aceea – Ochii verzi, niciodată să nu-i crezi!

Persoanele cu ochii ALBAȘTRI. Toată lumea își dorește ochi albaștri. Nu este de mirare, deoarece aceste persoane sunt energetice, puternice și gata pentru a întreprinde orice.

Sunt cele mai pline de viață și, avându-le alături, te vor umple de energie pozitivă.

Castravetele, remediu pentru cearcăne şi ochi umflaţi

Datorită proprietăților, vitaminelor și mineralelor, castravetele este una dintre legumele folosite în prepararea multor produse destinate îngrijirii pielii.

Pe lângă cremele pe care le poți utiliza pe tegument, la fel de eficiente sunt și remediile naturale.

Castravetele conține o cantitate mare de apă, motiv pentru care este ideal pentru hidratarea și reducerea inflamației (are proprietăți antiinflamatorii) pielii, menținând-o catifelată.

Probabil că ai auzit sau văzut femei care își pun pe ochi felii de castravete. Aceasta este un remediu natural pentru combaterea cearcănelor, pungilor de sub ochi și alte astfel de probleme dermatologice.

Iată pentru ce poți folosi castravetele:

Ochi umflați

Castravetele conține acid ascorbic și cafeic, care combate retenția de apă din organism, diminuând aspectul de ochi umflați.

Spală un castravete şi taie două felii. Pune-le pe o farfurie și dă-le la frigider pentru 10 minute.

Apoi, aplică-le pe ochi și lasă-le să acționeze 25-30 de minute. Repetă tratamentul în fiecare seară.

Cearcăne

Castravetele nu este o soluție permanentă pentru cearcănele, dar antioxidanții și substanțele nutritive din legumă

au capacitatea de a deschide culoarea pielii din jurul ochilor. Aplică felii de castravete pe ochi, la fel cum în cazul ochilor umflați.

Linii fine și ridurile din jurul ochilor

Castravetele joacă rolul de hidratant natural, iar pielea din jurul ochilor este mult mai subțire și sensibilă.

Feliile de castravete pe care le pui pe ochi hidratează tegumentul din jurul lor, prevenind uscarea și apariția liniilor fine și ridurile.

Pungile formate sub ochi

Datorită substanțelor nutritive pe care le conține, această legumă are capacitatea de a combate pungile formate sub ochi.

Spală un castravete, taie două felii și apoi pisează-le cu o furculiță până obții o pastă. Adaugă două linguri de ulei de lavandă sau ulei de mușețel și o lingură de miere. Amestecă bine.

Citeşte şi Sfaturi surprinzătoare ca să scapi de riduri. De ce trebuie să dormi pe spate şi să nu te încrunţi

Aplică masca obținută pe pielea din jurul ochilor cu degetele, prin mișcări circulare, blânde.

Las-o să acționeze 10-15 minute, după care clătește cu apă călduță. În funcție de cât de mari sunt pungile formate sub ochi, repetă tratamentul natural în fiecare seară.

 

DISTRIBUIȚI