Ce simt femeile în MOMENTUL EJAC*LĂRII. Cum reuşeşte un bărbat “să fie simţit” în timpul unui orga..

Răspunsul așteptat de toţi bărbaţii din lume a venit. Orice bărbat dorește să-și înnebunească partenera în pat și doreşte “să fie simţit” în timpul unui orgasm. Cum simt femeile momentul ejaculării în interiorul vaginului? Răspunsul vine imediat.

Este un subiect delicat, dezbătut de multe cupluri pe internet, acolo unde scăpăm de inhibiţii. Bărbaţii spun că partenerele lor de viață i-au simţit eja*ulând, iar altele nu au simțit. Așadar, unele femei sunt „sensibile”, comparativ cu altele.

Femeile sunt de părere că “sensibilitatea lor” diferă în funcţie de stilul în care ejacul * ază un bărbat pentru că ei au un rol hotărâtor în a le face pe partenerele lor să simtă ejacul * rea…

Conform unor sondaje, o tânără a povestit că îl simţea atât de tare pe primul ei soţ încât i se declanşa şi ei imediat 0rgas mul, iar cu al doilea soţ lucrurile erau altfel. Ea a spus că diferenţa dintre cei doi bărbaţi era în mod diferit.

Alte femei sunt de părere că mărimea pen*sului contează. Cu cât este mai dotat bărbatul, cu atât este mai capabil să aibă un 0rga sm.

Mai mult, important este și temperatura spermei, comparativ cu temperatura din interiorul vaginului. Sperma poate fi simţită de femei cum e expulzată în interiorul vag * nului dacă are o temperatură diferită de cea a pereţilor vaginali. Femeile mai spun că simt căldura orgasmului unui bărbat. Temperaturile bărbaților nu diferă. Cea din interiorul vag * nului este de aproximativ 37.6 °C, cu un grad mai ridicată decât cea a corpului, iar sperma are şi ea temperatura corpului bărbatului. Senzaţia de căldură a spermei în interiorul vag * nului este mai probabilă, dacă tu nu eşti foarte excitată, căci excitarea duce la o creştere a temperaturii.

În unele cazuri femeile nu simt în interiorul vag * nului sperma ejacul * tă, dar simt contracţiile pen * sului care însoţeasc ejacularea. Înainte de orga sm simt cum pen !sul se măreşte, se întăreşte, capul devine mai rigid, iar apoi se declanşează contracţiile, potrivit unica.ro.

Sursa: evz.ro


Scrie un comentariu