Ce se întâmplă între Liviu Vârciu și iubita lui, după ce acesta a sărutat-o pe Roxana Niculae. A ținut să se afle de la el adevărul despre relație. Dacă zilele trecute, de la iubita lui se înțelegea că totul e perfect între ei, Liviu Vârciu face anunțul: „Eu cu Roxana…”

Ce se întâmplă între Liviu Vârciu și iubita lui, după ce acesta a sărutat-o pe Roxana Niculae. Artistul a fost invitat în cadrul unei emisiuni împreună cu prietenul său, Andrei Ștefănescu.

„Vreau să nu mai fac greșeala asta, să îmi pun viața mea la televizor. Oamenii nu știu cum trăiești tu.

Eu sunt cu Anda, mi-a dăruit o fetiță foarte frumoasă, e iubita mea, stă la mine acasă. E numai problema noastră dacă ne certăm.

Eu cu Roxana suntem prieteni de foarte mult timp”, a spus Liviu Vârciu la Antena 1.

„Eu îl bănuiesc pe Liviu vă și-a chemat singur paparazzi. El intrase într-un con de umbră”, a spus Andrei Ștefănescu în glumă.

„Cât să te mai ajut eu? Că era să mă și cert cu doamna acasă. Eu am vrut să îți ridic emisiunea”, i-a răspuns Liviu Vârciu.

Roxana Niculae a vorbit si ea in urma cu cateva saptamani despre relatia de prietenie care o leaga de Liviu Varciu.

Asistenta TV declara, in ciuda sarutului pe buze, ca nu este nimic mai mult intre ea si Liviu si ca in acest moment este o femeie singura.

„Ne stim de cativa ani. Ne-am intalnit toata gasca de la Te cunosc… la el acasa. Am ramas in relatii foarte bune cu toti de acolo.

Eu u imi aduc aminte sa ma fi pupat, nu stiu cum se vede pe filmare. Am plecat singura pentru ca sunt singura. Nu sunt intr-o relatie, nu, nu, nu.

Nu am niciun mesaj pentru Liviu Varciu. Nu a fost comod, dar nu am nimic de ascuns, nu am nicio problema”, a declarat Roxana Niculae intr-o emisiune tv.

Răsturnare de situație! Oana Roman a spus adevărul pe care nu-l bănuia nimeni despre viața pe care o trăiește acum Liviu Vârciu! Da, e adevărat…

Oana Roman spune pentru prima dată adevărul despre schimbările care au intervenit în viața prietenului ei, Liviu Vârciu, după ce a devenit pentru a doua oară tată.

Oana și Liviu se cunosc de mult timp, tocmai de aceea Oana este una dintre persoanele care îl cunosc cel mai bine. Vedeta a vorbit în cadrul emisiunii sale online despre ce trăiește în prezent Liviu.

Iată cuvintele sale:

„Nu l-aș fi văzut niciodata să se transforme atât de repede și atât de mult. Are un copil, o relație fericită. Este un Vârciu pe care nu mi-l imagineam.

Eu îl ador pentru că este foarte talentat. Suntem și prieteni. El era a fost traumatizat de tot ceea ce însemna relația cu Adelina. Nu reușea să meargă mai departe.

Mi se pare că și-a asumat foarte mult, a iubit-o foarte mult și crede că s-a folosit de el ca să ajungă celebră și apoi l-a lăsat.

I-a fost greu să treacă peste acest moment. Mă bucur că a ajuns să fie liniștit, fericit, este un tată grijuliu.

Nu cred că trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste, însă are o relație frumoasă. Îl felicit, pentru că avea nevoie de o stabilitate în viața lui”, a spus Oana Roman în cadrul emisiunii.

 

DISTRIBUIȚI