Ce s-a întâmplat între Israela și Liviu, înainte ca aceasta să moară. Avocata femeii a făcut lumină: „În cursul anului 2017…

Israela Vodovoz a murit la vârsta de 70 de ani, din cauze naturale, conform primelor concluzii ale anchetatorilor.

După zile întregi în care nu a răspuns la telefon și nu a fost văzută de vecini, Rodica Bucur, avocata acesteia, a mers la reședința femeii de afaceri.

Văzând că aceasta nu îi răspunde, avocata a apelat serviciile de urgență. Echipajele de poliție și pompieri au ajuns la fața locului și au spart ușa, găsind-o apoi pe Israela fără suflare în baie.

Acum, Rodica Bucur, femeia care i-a fost cel mai aproape Israelei în ultima perioadă din viață, face dezvăluiri despre ce s-a întâmplat între Israela și Liviu.

„Israela a divorţat de Liviu Arteni în cursul anului 2017 şi acest lucru s-a întâmplat la notar. L-am aşteptat foarte mult pe Liviu, dar el a fost în ţară şi a semnat actele.

Tot atunci s-a făcut şi partajul asupra bunurilor”, a declarat pentru Click, avocata Rodica Bucur, cea care a reprezentat-o pe Israela în procesul de divorţ.

Aceeaşi avocată se ocupă acum de actele necesare înmormântării Israelei Vodovoz în Israel.

„Am vorbit cu copiii şi suntem în proces de a merge la Federaţia Evreiască. Aştept să iau legătura şi cu ambasada.

Nu putem numi că o vom repatria, Israela are dublă cetăţenie, dar va ajunge acasă la copiii săi, în sânul familiei”, a completat Rodica Bucur.

Israela și Liviu au avut o relație tumultoasă, care s-a încheiat în anul 2016, după ce aceasta l-a acuzat de violență.

„M-a ameninţat cu moartea şi am simţit că îngheţ. Violenţele fizice au apărut acum 4-5 ani, dar s-au acutizat în ultimele săptămâni. De multe ori a ridicat pumnul şi a nimenit în mine.

Mă lovea de multe ori în mâini, ştiind că am osteoporoză şi o dată m-a atins în cap.

A ameninţat că taie beregăţile la toţi. O dată m-a ţinut două ore pe scaun, nu aveam voie să merg la toaletă, trebuia să mă uit la el şi apoi mi-a pus mâna în gât, m-a aruncat cu scaunul şi am căzut cu faţa în jos.

Dantura s-a spart. Aşa am ajuns şi cu coaste rupte”, spunea Israela, în 2016, convinsă că până la urmă Liviu o luase pentru banii ei, nu din dragoste.

Avocata Israelei a lămurit misterul morții acesteia. Adevărata cauză a decesului: „Este vorba de…”

Israela Vodovoz a fost găsită fără suflare în propria locuință. Femeia de afaceri avea doar 70 de ani și se confrunta de ceva vreme cu probleme de ordin medical.

Rodica Bucur, avocata Israelei a  intervenit în direct în cadrul emisiunii „Star Magazin” şi a făcut câteva declaraţii prin care a clarificat care a fost cauza morţii femeii de afaceri.

„Liviu nu se bucură şi nu s-a bucurat de respectul meu, vreau să precizez asta. Am fost plecată din ţară, am vorbit înainte de 1 martie, nu era într-o stare prea bună.

Dar vreau să mai menţionez faptul că era înconjurată de oameni care o iubesc, nu a fost niciodată singură. Nu putea fi vorba de depresie, pentru un om atât de dinamic, nu putea fi atinsă de depresie.

Ea încerca să îi ajute pe oameni şi îşi lua şi din bugetul ei. Am făcut diligenţe şi am luat legătura cu persoane din Franţa unde anul trecut

stat Liviu o perioadă, să vedem ce putem face dacă nu, mai sunt şi alte posibilităţi de a îl anunţa.

Nu există altceva, este vorba despre moarte naturală… exact ( n.r. accident cerebral vascular). Nu a fost vorba de intrare prin efracţie sau altceva.

Ea îşi ţinea boala în mâini, nu ştiu dacă a mai fost vorba de o gripă sau dacă a mai intervenit şi altceva” a declarat Rodica Bucur.

Conform angajaților ISU, care au spart ușa apartamentului după ce au fost sunați de persoane apropiate Israelei care nu puteau intra înăuntru, femeia de afaceri era dezbrăcată și întinsă pe podea.

„S-a descoperit că doamna Israela Vodovoz a suferit un accident. Se presupune că nu au fost urme de violenţă sau alte urme de intrare prin efracţie”, susțin cei de la ISU.

Israela a devenit cunoscută pentru relația atipică pe care o are cu soțul ei Liviu, mai mic cu 30 de ani decât ea. Relația lor a fost presărată cu multe scandaluri publice.

Femeia l-a acuzat pe Liviu că este alcoolic și că a bătut-o de mai multe ori. Cel mai recent episod legat de cei doi era dispariția lui Liviu, găsit într-un final.

Se presupune că bărbatul și-a schimbat numele după ce s-a despărțit de Israela. El este de negăsit și nu a oferit o reacție după moartea acesteia.

 

DISTRIBUIȚI