CE LE-A ZIS CRIMINALA MEDICILOR. Doctorii au fost nevoiți să facă asta. VESTE DE ULTIMĂ ORĂ DESPRE

CE LE-A ZIS CRIMINALA MEDICILOR. Doctorii au fost nevoiți să facă asta. VESTE DE ULTIMĂ ORĂ DESPRE

 

Criminala de la metrou pe nume Magdalena Șerban a ajuns la Spitalul Penitenciarului Jilava după ce a spus că nu se simte bine.

Medicii continuă să fie sceptici în legătură cu starea de sănătate a femeii. Nu se poate afirma cu exactitate dacă Magdalena avea sau nu discernământ în momentul în care a împins-o pe tânăra de 25 de ani sub roțile trenului de la metrou.

Femeia va fi supusă unei expertize psihiatrice, notează presa centrală. Avocatul Magdalenei susține că aceasta ar fi conștientizat ce a făcut la câteva ore după crimă, ba chiar ar fi afirmat că ar vrea chiar ea să moară.

Medicii îi vor aplica un tratament pentru ca Magdalena să evite să se sinucidă, aceste tendințe fiind foarte puternice în astfel de momente.

Cum a apărut Carmen Iohannis la înmormântarea Regelui Mihai

Regele Mihai este înmormântat astăzi. Cortegiul funerar a pornit de la Palatul Regal din Capitală și va ajunge la Patriarhia Română.

Președintele României Klaus Iohannis participă la funeralii alături de soția sa, Carmen, care și-a schimbat complet look-ul.

În semn de respect pentru Regele Mihai, Carmen a renunțat la blond și s-a vopsit brunetă. A apărut într-o rochie neagră la brațul soțului ei.

Cei doi au stat cel mai mult în preajma Prințului Charles, care punea tot felul de întrebări în timpul ceremoniei.

Mărturia unei călugărițe din cele care l-au îngrijit pe Regele Mihai în ultimele clipe de viață

Puțină lume știe că Regele Mihai I al României a fost îngrijit în ultimele zile din viață de mai multe călugărițe.

„Ultimele patru luni din viața Regelui Mihai au fost foarte grele. Stătea doar în pat în ultimele patru luni.

Vorbea cuvinte neînțelese. Existau nopți când nu dormea și atunci îi citeam rugăciuni, iar el asculta.

Alteori, ar fi pornit la plimbare și de aceea trebuia să fim acolo cu el, să avem grijă să nu cadă și să se lovească.

Când încă mai putea să umble, se folosea de un cadru metalic, dar trebuia să fim lângă el. Alteori, Regele vorbea în franceză cuvinte doar de el știute”, a declarat una din călugărițe, scrie Evenimentul Zilei.

Măicuțe de la Mănăstirea de la Tăuți din comuna Florești, județul Cluj, l-au îngrijit pe Regele Mihai I al României până în ultima clipă a vieții sale.

Măicuțele erau trimise în Elveția pentru a asigura serviciul religios

„În ultima seară de viață s-a simțit mai bine. Spre dimineață, a început să se simtă foarte rău și au fost chemați medicii, care au instalat un aparat cu care a fost ajutat să respire. Nu a mai durat mult și, în jurul orei 13, a decedat”, a mai spus măicuța.

„A fost dorința Regelui să fie îngrijit de călugărițe. Noi am ajuns acolo, fiind rugate să mergem de IPS Andrei, mitropolitul Clujului, Sălajului și Maramureșului. Am dat ascultare.

Stăteam lângă Majestatea Sa, zi și noapte. Una, ziua și alta, noaptea. Nu îl lăsam singur nicio secundă.

În prima parte, Regele a umblat ajutat de un cadru, apoi s-a deplasat tot mai greu, iar la final a fost imobilizat la pat”, a mai spus una dintre maici.

 

DISTRIBUIȚI