Ce interventii estetice si-a facut Teo Trandafir. Rezultatul este socant

Teo Trandafir recunoaste ca a apelat la serviciile unui medic estetician pentru a scapa de ridurile din jurul ochilor.

Vedeta de televiziune revine azi la Kanal D si cu o alta modificare la aspectul chipului sau. Iata despre ce este vorba.

Teo Trandafir a declarat in mai multe randuri ca va apela la injectii si operatii estetice pe masura ce va inainta in varsta. Vedeta de televiziune a recurs deja la doua astfel de artificii.

Dupa ce a slabit 35 de kilograme, in urma operatiei de micsorare a stomacului, s-a pricopsit cu riduri mai adanci la nivelul fruntii si al ochilor, astfel ca a apelat la injectii cu

toxina botulinica (botox). In plus, un make-up artist i-a realizat conturul ochilor prin tatuare.

„A trebuit sa imi consult medicul, sa facem cat de putin se poate, pentru ca am o varsta si atunci cand lucrezi la televizor, este cazul sa te ingrijesti un pic.

Asa ca m-am lasat pe mana doctorului Gad Renert si mi-am facut o interventie cu botox la nivelul fetei, in partea superioara, in apropierea ochilor, pentru estomparea ridurilor si a

pielii care se lasase un pic, iar la Maria Pauna mi-am facut un contur la ochi! In rest, sunt eu, naturala”, a declarat Teo

O mai ții minte pe Tanța a lui Teo? Îndrăgita actriță Nuami Dinescu nu conteneşte să ne uimească. A revenit la TV, a slăbit enorm şi s-a schimbat total. Este aproape de nerecuoscut! Iată imaginile…

Îndrăgita actriță Nuami Dinescu nu conteneşte să ne uimească. A revenit la TV, a slăbit enorm şi şi-a schimbat şi garderoba. Acum, rochiile ei sunt cu vedere la picioare, căci Nuami chiar are ce să arate.

S-au aliniat bine planetele pentru Nuami Dinescu (55 de ani), actriţa care, în ciuda rolurilor de la teatru, a rămas în memoria colectivă drept Tanţa a lui Teo,

datorită personajului pe care l-a interpretat în emisiunea de la PRO TV, în perioada 2001-2006.

Nuami a primit recent un rol în filmul “21 de Rubini”, iar din 2 octombrie a revenit la TVR 2 cu emisiunea „Se zice că…”, pe care o prezintă de luni până vineri, de la 14.10, alături de

Ioana Voicu, fiica lui Mădălin Voicu, și Florina Costantinescu. În plus, pare o altă persoană de când s-a pus serios pe slăbit.

Din iunie şi până acum, actrița a topit nu mai puțin de 12 kg. Noua ei siluetă a fost admirată recent la

prezentarea de modă a Lizei Panait, unde Nuami și-a făcut apariția în public, îmbrăcată la patru ace.

Are picioare de adolescentă, iar cei din jur abia au recunoscut-o și au fost curioși să afle cum a dat jos Nuami surplusul de greutate.

Toată această schimbare a început de când actriţa a intrat pe mâna unui nutriționist, iar acum nu este doar mai slabă, ci are și un tonus mai bun.

“M-am dus la o clinică, unde am făcut kinetoterapie şi fizioterapie. Acolo au şi un nutriţionist, o doamnă care mi-a făcut un regim special.

Îmi era şi ruşine de dânsa dacă nu slăbeam. Nu mai mănânc carbohidraţi, pâine, covrigi, paste. Grăsimi nu am voie şi am început să mă obişnuiesc.

Acum mă simt mai uşoară, sunt mai vioaie, am un tonus bun. Tot acolo am scăpat de o spondiloză cervicală, iar de două luni nu am mai luat medicamente”, spune Nuami Dinescu.

 

DISTRIBUIȚI