Ce cred barbatii despre femeile care au facut DRAGOSTE cu mai multi PARTENERI. Raspunsurile lor te vor uimi!

Cand o femeie are mai multi parteneri, aceasta este de multe ori judecata si blamata de catre societate.

In realitate insa, lucrurile stau cu totul altfel. Barbatii nu au nicio problema cu acest aspect, ba chiar spun ca amorul cu mai multi parteneri le ajuta pe femei sa ajunga la maturiatate.

Iata cateva dintre raspunsurile barbatilor la intrebarea „Ce parere aveti despre femeile care s-au culcat cu mai multi parteneri”.

„S…ul este bun si sanatos. Ar trebui facut oricand si cu oricine, atat timp cat te protejezi de boli”. Manu, 25 de ani, Bucuresti

„Nu este vorba despre numarul partenerilor. Eu cred ca femeile ar trebui sa aiba mai multi parteneri, pentru a-si descoperi corpul si proprile placeri. Nu ar trebui sa fie nicio presiune pe femei in acest aspect, mai ales in epoca in care traim.

De asemenea, trecutul unei femei nu ar trebui sa ii afecteze relatiile amoroase viitoare”, Dan, 35 de ani, Ialomita.

„Ce intrebare este asta? Traim in 2015. Chiar nu am nicio problema cu asta!”, Edi, Caracal, 24 de ani.

„Este decizia lor. Niciunui barbat nu ii pasa de asta”, Andrei, 21 de ani, Dambovita.

„Femeile care au avut mai multi barbati sunt mult mai experimentate in pat, iar barbatii adora asta. Numarul partenerilor le-a ajutat sa fie ceea ce sunt astazi. Nu judec femeile in niciun caz in functie de acest aspect”, Constantin, 37 de ani, Bucuresti.

„Nu sunt ingrijorat in privinta asta. Fiecare experienta le ajuta pe femei. Ceea ce au avut in trecut sunt relatii separate, diferite. Acestea le ajuta nu numai pe plan amoros, ci si emotional in relatiile ulterioare”, Cristi, 30 de ani, Iasi.

sursa: expresspress.ro

DACA TI-A PLACUT ACEST ARTICOL IL POTI DISTRIBUI


Publicitate:

Scrie un comentariu