Cazul din Valcea care iti face pielea de gaina! Ce au găsit in cavoul unei fete la 21 de ani la înmormântare?

O poveste cutremuratoare a avut loc intr-un sat din judetul Valcea. Rudele unei fete care a murit in urma cu 21 de ani au avut un soc cand au dezgropat-o.

Trupul tinerei care murise de SIDA nu se mai afla in cavou, informeaza bzi.ro.

Descoperirea a avut loc in momentul in care rudele au vrut sa il ingroape in acelasi loc pe tatal fetei.

Membrii familiei si-au adus aminte ca la vremea respectiva, trupul fetei a fost pus in sicriu inca de la spital, iar medicii le-au spus sa nu deschida cosciugul.

“Sosete, lenjerie intima de femei, o panza intinsa si doi papuci, atat a fost in sicriu. Nicio bucatica de os…”, a povestit stupefiata una din rude.

Sotii Dumitrascu au avut cinci copii. Flori, cea mai mica, a fost dusa la Spitalul Victor Babes, din Bucuresti, de mama ei, care i-a spus apoi sotului ca fata are SIDA.

Cateva luni mai tarziu, barbatul a fost chemat in Capitala sa ia trupul fetei. Omul a primit un sicriu sigilat.

Povestea ar putea sa ascunda un secret si mai terifiant

In urma cu 21 de ani, un cuplu de americani aparuse in satul lor pentru a infia un copil. In acea perioada, copila, pe numele ei,

Flori, avea de facut o serie de analize la spital. Medicii le-au spus ca micuta lor sufera de SIDA si ca trebuie sa stea internata.

Rudele fetei se gandesc acum la un scenariu halucinant. Acestora le e teama ca nu cumva fiica lor sa fi fost “vanduta” americanilor

care isi doreau sa infieze un copil, in timp ce lor li s-a spus ca fetita lor a murit pe patul de spital.

Politistii au cerut o fotografie de-a fetei. Vor sa o proceseze pe calculator si sa incerce sa afle cum arata acum, ca sa fie data in urmarire.

Cum a reușit un militar să câștige marele premiu la „Vrei să fii milionar”, fără să știe răspunsul la niciuna dintre întrebări

Se întâmpla pe 9 septembrie 2001, în Marea Britanie. Maiorul Charles Ingram stătea pe marginea unui scaun înalt din inox-crom și

răspundea corect la toate întrebările din cadrul show-ului „Vrei să fii milionar”. A câștigat marele premiu de un milion de lire sterline, uimind întreaga lume.

Numai că în spatele acestui succes nu se afla o consistență culturală generală, ci o mare înșelăciune.

După scandal, s-a spus că soții Ingram aveau datorii de peste 50.000 de lire sterline, iar în ciuda comportamentului milităresc, maiorul ascundea, cu greu, disperarea.

Întrebare cu întrebare, ghidat de prezentatorul Chris Tarrant care nu bănuia absolut nimic din ce se întâmpla și

de doi complici „pierduți” în public, Ingram reușește să fure un milion de lire sterline la televizor.

Maiorul a reușit să trișeze cu ajutorul soției sale Diana și a profesorului universitar Tecwen Whittoc, care a decis să îl ajute pe Ingram în schimbul unei părți din profit. La fiecare

întrebare, Ingram repeta variantele de răspuns, iar Whittoc tuşea când era rostit răspunsul corect.

Dacă Ingram înţelegea greşit, Whittoc tuşea şi mai tare sau chiar rostea fără nicio jenă un „nu“ apăsat.

Participarea lui Charles Ingram la emisiune a început destul de prost. Până să ajungă târâș la pragul de 4.000 de lire,

deja folosise două soluții ajutătoare și se chinuia să-și amintească numele fiicei lui Audrey din serialul Coronation Street.

Până să îngaime el „Gail”, venise momentul încheierii filmărilor pentru ziua respectivă, ceea ce însemna că eforturile lui Charles aveau să continue în episodul următor.

Toată echipa de producție se îndoia, la momentul respectiv, că o să ajungă prea departe.

Apoi, a avut loc un miracol. În timpul următorului episod „Vrei să fii milionar”, îmbracat cu același tricou cu guler polo, maiorul a reușit să ofere răspunsuri corecte în valoare de un milion de lire sterline.

Imediat, producătorii emisiunii au intrat la bănuială, au analizat înregistrările și, astfel, au descoperit frauda.

Televiziunea i-a dat în judecată pe Charles Ingram și pe cei doi complici ai săi și a câștigat procesul.

Premiul a fost retras, Ingram și soția lui au fost condamnați la 18 luni de închisoare cu suspendare ți o amendă de 15.000 de lire sterline,

în timp ce Whittock a primit 12 luni de închisoare, tot cu suspendare, și o amendă de 10.000 lire sterline.

DISTRIBUIȚI