Când vrei să te măriți cu cineva din altă religie…

Se spune că atunci când ai găsit persoana cu care vrei să îţi petreci restul vieţii, aveţi multe lucruri în comun. Însă, uneori, se întâmplă ca religia celor doi parteneri să fie diferită. În general, religia e o parte importantă a vieţii fiecărui individ. Fiecare religie vine cu anumite reguli, la fel de stricte dacă le respectăm întocmai.

Când vine vorba de căsătorie, dacă cei doi parteneri vor să se cunune în biserică, ei trebuie să ia o serie de decizii grele în cele mai multe cazuri: ce religie să adopte amândoi, ce tradiţii să respecte la nuntă şi cum să crească copiii. In hinduism, se spune ca nenumarate sunt caile Domnului si ca fiecare individ este liber sa isi aleaga propriul drum.

Casatoriile mixte in India sunt rar intalnite. Exista multe reguli sociale in ceea ce priveste casatoriile, majoritatea persoanelor fiind presate sa isi aleaga partenerul de viata din casta si religia lor. Sunt alesi astfel indivizi din comatea lor, care sunt mai aproape ca obiceiuri si credinta de ei.

Si pentru ca nu ne opreste nimeni sa radem, mai ales ca suntem renumiti in a face haz de necaz, am gasit această imagine amuzantă, despre casatoriile in afara religiei si micile surprize care apar atunci cand nu te astepti 🙂

toonhole-comics-marriage-1702860romana

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Bonus:

Ion si Vasile:

– Vasile, am fost in Turcia la all inclusive, exceptional: mananci cat vrei, bei cat vrei, cu bar la piscina, lux mare.

Da’ sa vezi ce faza patesc: ma duc intr-o dimineata la micul dejun, Maria mea ramane in camera. Cand ma intorc, ia-o pe Maria de unde nu-i. O caut peste tot, ma panichez, ma duc la receptie si aflu ca e in camera la Antonio Banderas. Ma duc acolo, bat la usa, deschide Antonio.

Antonio, barbat bine: inalt, frumos, plin de muschi, brunet, ochi albastri, fara pic de burta. Cand colo, iese Maria mea dezbracata din baie: cu ţâţele vai mama ei, curu’ lasat, cearcane…

– Ba, mi-a fost o rusine de omul ala…!!!

Bonus 2:

Bula la biserica…

Bula merge cu bunica lui la biserica.Ii vine sa se cace.

Bula:Bunico, trebuie sa ma cac!

Bunica spune in gluma: Du-te pe biserica!

Bula se suie pe biserica si se caca.

Preotul:Doamne, da-ne un semn!

Cacatul lui bula cade in biserica.

Preotul: Multumim Doamne!Ce iti putem da ca ofranda?

Bula: Hartie igienica!

Scrie un comentariu