Cand se vad goi in oglinda isi pierd mintile! Iata 6 lucruri pe care le fac barbatii in secret

Turnul inclinat Nu e o noutate ca diminetile pot incepe cu o e r3c tie care impiedica urinarea. Pentru a se putea “usura” barbatii se lasa pe spate si chiar aplica putina presiune pe pen…

 

  1. Notele

Se dau un barbat singur si o camera plina de femei. In majoritatea cazurilor, barbatul le va analiza pe toate si le va da note. In realitate, barbatul ar zice DA primei solicitari de se* venite din partea oricareia dintre ele.

2. Incordarea muschilor

Sunt barbati carora le place foarte mult sa-si incordeze muschii in fata oglinzii. Desigur, s-ar simti rusinati daca i-ar vedea cineva, insa lor le-ar placea sa fie admirati.

3. Mas turba rea de plictiseala

Atunci cand se plictisesc si nu au altceva de facut, barbatii se gandesc la singurul lucru care le-ar putea produce placere in acel moment: mas tur ba rea. Si apoi o fac. Apoi se plictisesc din nou. Totusi, a meritat!

4. Turnul inclinat

Nu e o noutate ca diminetile pot incepe cu o e rec tie care impiedica urinarea. Pentru a se putea “usura” barbatii se lasa pe spate si chiar aplica putina presiune pe pe…

5. Google-ul pervers

Sunt multi barbati care au cautat pe Google poze indecente cu diverse personalitati. Asta dupa ce s-au asigurat ca nu se uita nimeni peste umarul lor.

6. Elicopterul

Cand se vad goi intr-o oglinda mare, sunt barbati care isi “flutura” pen…. astfel incat sa semene cu elicea unui elicopter.

 

sursa: sfatulparintilor.ro


 

Scrie un comentariu