Bula si ofiterul..

Bulă, la frizeria unității, stă pe un scaun învecinat cu cel al unui ofițer. Voia să se tundă, pentru permisia de a doua zi.

După ce a fost tuns, ofițerul e întrebat de frizer:

-Să vă dau cu gel și apă de păr?

-Nu, nu… în niciun caz! Dacă miros așa, se gândește nevastă-mea că am fost iarăși în bordel!

La care Bulă:

-La mine puteți, liniștit, să dați și cu gel și cu apă de păr. Prietena mea nu știe cum miroase în bordel!…


Horoscopul iubirii în luna februarie 2017

Berbec

Berbecii singuri vor fi interesați anul acesta să se întâlnească cu noi persoane cu care au multe lucruri în comun. Dar, căsătoria va fi ultimul lucru pe lista lor de priorități. În schimb, cei căsătoriți ar putea să se confrunte cu anumite probleme în căsnicia lor. Răbdarea și o bună comunicare cu partenerul vă pot ajuta să găsiți o soluție permanentă.

Taur

Nativii născuți sub această pecete astrologică vor lega noi prietenii și alianțe romantice. Dar nu toate încercările lor vor avea succes. Taurii trebuie să-și schimbe perspectivele față de un posibil partener în 2017. Doar așa își vor găsi sufletul-pereche.

 

Gemeni

2017 va fi un an foarte bun pentru Gemeni, în care vor stabili legături puternice și stabile alături de cei dragi. Au foarte mult noroc în dragoste, așa că ar fi bine să profite din plin de orice oportunitate.

Rac

Nativii Rac vor avea parte de numeroase oportunități romantice, datorită personalității lor magnetice. De asemenea, intuiția lor va juca un rol major în înțelegerea nevoilor partenerului. Cei căsătoriți vor fi binecuvântați cu o perioadă lipsită de probleme în familie. Dar asta nu înseamnă că pot profita nejustificat de latura lor altruistă.

Leu

Dragostea la prima vedere se aplică pentru nativii Leu în 2017. Cei căsătoriți au parte numai de lucruri frumoase în acest an, pe plan amoros. Îi vor răsfăța pe cei dragi. Nu trebuie însă să încerci să controlezi imprevizibilitatea persoanei de lângă tine, căci este posibil să înrăutățești lucrurile.

Fecioară

Îți cauți sufletul-pereche? Căutarea va lua sfârșit în acest an pentru tine. Asta se va întâmpla numai dacă-ți schimbi gândirea și începi să-i vezi pe cei din jur și cu alți ochi. Vei fi atras de persoane spirituale și misterioase. Măcar o dată, gândește cu inima și nu cu mintea.

Balanță

Pentru nativii Balanță, 2017 va fi un an al confuziilor și a haosului. Trebuie să-ți schimbi percepția despre iubire, dacă vrei ca relația în care ești implicat să funcționeze. Fii mai flexibil și acceptă punctul de vedere al partenerului tău.

Scorpion

Dacă ești în căutarea sufeltului-pereche, anul acesta se poate să fie anul tău. Doar cu o condiție: să fii mereu sincer cu persoana de care vei fi atras. În cazul în care ești un Scorpion care este în căutarea unui partener pe termen scurt, relația voastră se va încheia cu o despărțire.

Săgetător

Anul acesta te vei axa pe interacțiunea socială cu sexul opus, mai degrabă decât pe căsătorie sau pe alt tip de angajament. Dar cine știe? Poate te vei îndrăgosti nebunește de acea persoană și-ți vei dori să-ți petreci restul vieții cu ea.

Capricorn

Dragostea și afectiunea din partea partenerului nu va fi așa cum îți dorești în 2017. Chiar și pentru Capricornii singuri lucrurile vor sta altfel. Ei se vor aventura în întâlniri cu necunoscuți în acest an. Acest lucru va fi cu siguranță o premieră pentru ei!

Vărsător

Anul acesta te vei axa mai mult pe relațiile de scurtă durată și nu te vei implica serios în niciuna. Vărsătorii căsătoriți vor dori să aibă mai multă independență în cuplu. Asta nu va fi deloc pe placul partenerului, motiv pentru care se vor isca certuri între ei.

Pești

2017 va fi pentru Pești un an liniștit și confortabil, pe plan amoros. Vei avea o atitudine relaxantă cu privire la tot ce ține de romantism. Știi deja că, pentru ca relația pe care o ai deja să funcționeze, trebuie să comunici foarte mult cu persoana iubită.

Scrie un comentariu