Bonus de Crăciun de 1.000 de lei pentru angajați

Angajaţii Automobile Dacia vor primi de Crăciun bonusuri de 927 de lei net, plus tichete cadou în valoare de 80 de lei, potrivit informaţiilor furnizate de Direcţia de comunicare a Grupului Renault România.

Angajaţii Automobile Dacia, compania care controlează producătorul auto de la Mioveni, vor primi cu ocazia sărbătorilor de Crăciun şi Anul Nou prime în valoare de 1.252 lei brut (927 de lei net). Aceste prime vor fi însoţite şi de tichete cadou în valoare de 80 de lei, potrivit informaţiilor furnizate de Direcţia de comunicare a Grupului Renault România.

Pe lângă beneficiile primite de cei 14.000 de angajaţi ai Automobile Dacia în perioada sărbătorilor de iarnă, pe parcursul anului compania a cheltuit circa 30 de milioane de euro pentru alte bonusuri.

„Aceste cheltuieli au reprezentat prime de Paşti, tichete cadou, prime de participare la profitul companiei, de vacanţă, tichete de masă, masă caldă gratuită pentru ope­ratorii platformei de la Mioveni, transport sub­venţionat, bilete de tratament, diverse ajutoare, dar şi alte beneficii stipulate în contractul colectiv de muncă Automobile Dacia”, au explicat reprezentanţii companiei.

sursa: realitatea.net

 

Scrie un comentariu