Beneficiile clementinelor asupra sanatatii

lementinele sunt citrice rezultate din incrucisarea mandarinelor cu portocale amare, au un gust dulce acrisor si nu au samburi. Sunt insa bogate in vitamine si antioxidanti, fibre si substante cu rol anticancerigen.

Clementinele sunt citrice rezultate din incrucisarea mandarinelor cu portocale amare, au un gust dulce-acrisor si nu au samburi. Sunt insa bogate in vitamine si antioxidanti, fibre si substante cu rol anticancerigen.

Care sunt beneficiile clementinelor?

In silueta

Clementinele ajuta in curele de slabire pentru ca sunt fructe cu calorii negative, ele avand un continut sarac in calorii, dar consumand mai multa energie din corp pentru a fi metabolizate. Clementinele sunt recomandate in dietele cu fructe, avand totodata si un puternic efect antioxidant.

In detoxifiere

In curele de detoxifiere cu fucte sunt indicate clementinele, o zi putandu-se consuma numai aceste fructe. Clementinele contin antioxidanti care ajuta la eliminarea radicalilor liberi din organism.

In urticare si alergii

In cura de detoxifiere din urticarie (faza de fructe) precum si in curele pentru alte tipuri de alergii se recomanda consumul de clementine, acestea se pare ca intaresc sistemul imuitar al organismului si stabilizeaza reactia alergica.

Scrie un comentariu