Bebelus abandonat in iarba, insotit de un mesaj sfasietor

Gest incredibil facut de o mama! Aceasta si-a abandonat bebelusul, o fetita, in iarba, in curtea unui bloc. In paturica fetitei, ea a asezat si un biletel cu un mesaj cutremurator.

Imbracat bine, bebelusul a fost gasit de o pensionara, in varsta de 83 de ani, intr-o suburbie din Krasnoyarsk, Rusia. Femeia l-a luat in brate si a observat ca in paturica avea un biletel.

“Este cuminte si sanatoasa si este vaccinata. Ea s-a nascut pe 12 august. Este cel mai trist moment al vietii mele si voi veni inapoi dupa ea, dar acum nu pot face nimic. Am petrecut deja o noapte pe o scara de bloc.”, este mesajul lasat de mama bebelusului.

Pensionara a luat bebelusul, insa varsta nu o ajuta sa aiba grija de el, asa ca l-a dus la orfelinatul din oras. Imediat Politia a intrat pe fir si o cauta pe mama.

De asemenea, oamenii legii cred ca femeia este aproape de locul in care si-a parasit fetita, pentru a fi sigura ca fata este bine si a fost gasita de cineva.

Atat politistii, cat si reprezentantii orfelinatului ii cer femeii sa se intoarca. Ei i-au transmis si un mesaj prin intermediul presei locale: “Exista intotdeauna o modalitate de a reusi. Noi vom face tot ce putem pentru a va ajuta. Intoarce-te, fiica ta te asteapta.”

Bebelusul a ramas deocamdata la orfelinat, iar oamenii legii spera ca femeia se va intoarce dupa copilul ei.

Un bărbat s-a prezentat cu o fetiță de 12 ani la urgențe: „Ce s-a întâmplat, a răcit?” Răspunsul bărbatului este șocant. Ce avea fata

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

DISTRIBUIȚI