Bea un pahar din acest suc în fiecare zi pentru a micșora talia și pentru a aduce un plus de fermitate sânilor!

De multe ori uităm de beneficiile pe care fructele tropicale le aduc organismului nostru. Pe lângă faptul că este gustos, ananasul oferă o gamă variată de nutrienți cum ar fi Vitamina C, manganul, cuprul și acidul folic.

Mai mult, acest fruct tropical delicios este, de asemenea, singura sursă a compusului numit bromelaină.

Bromelaina este extrem de benefică pentru organism în ceea ce privește îmbunătățirea sistemului imunitar, prevenind cancerul, grăbind vindecarea rănilor și oferind o mai bună funcționare a sistemului digestiv.

Cercetătorii cred că acest compus poate desface proteinele din sânge, reducând înflamațiile dureroase din organism. Bromelaina de asemenea poate proteja articulațiile de efectele adverse ale radicalilor liberi.

Potrivit experților în sănătate

„Ananasul conține o gamă mare de antioxidanți și este, de asemenea, considerat un fruct anti-cancer. Totuși, nu ar trebui să lipsească din dieta unei femei. Acesta conține substanțe care refac elasticitatea fibrelor din piele și, astfel, le întineresc. Acest lucru este vizibil în mod special la sâni, care își pierd, în timp, forma. Beți destule lichide, renunțați la cafea, la alcool și consumați ananas zilnic. Rezultatele se vor vedea imediat.”.

Un singur pahar de suc de ananas neîndulcit conține în jur de 130 calorii, 33 mg calciu și 30 mg magneziu. În plus, acesta are 25 mg vitamina C (30% din doza zilnică recomandată pentru femei și 25% din cea pentru bărbați). Sucul de ananas mai conține și fier.

Date fiind toate lucrurile pe care ananasul are să le ofere, femeile sunt sfătuite să consume ananas în fiecare zi deoarece ajută la reducerea greutății, arde celulita, luptă împotriva ridurilor și a altor semne ale îmbătrânirii.

Însă marele beneficiu pe care acest fruct îl aduce corpului femeiesc este efectul pe care acesta îl are față de mușchii pieptului.

De fapt, ananasul înlătură efectul de lăsare a sânilor, făcându-i să arate mai frumoși decât înainte.
Ananasul se recomandă a se consuma proaspăt, dar poți să îl consumi și sub formă de sucuri, uscat, la conservă sau ca ingredient la diferite rețete culinare.

 

Sursă: kilocalorii.ro.

Scrie un comentariu