Băiatul de 6 ani venise la școală cu aceste SEMNE ÎNGROZITOARE pe spate. PROFESOARA a trebuit să insiste mult până i-a spus CINE îl torturase în așa hal. Când a înțeles ce se întâmpla la el acasă a făcut ceva HALUCINANT

Când Xiao Bing se schimba în vestiar pentru ora de sport, o profesoară a observat semnele roșii uriașe de pe spatele său.

Se pare că atunci când acest băiețel de 6 ani nu și-a făcut temele, propria lui mamă l-a bătut în mod brutal cu un UMERAȘ DE METAL.

Fără nicio ezitare, profesoara a raportat cazul șocant autorităților. Tot ea a făcut pozele cu spatele rănit al copilului, drept dovadă a brutalității de nedescris a mamei.

Iată ce a declarat purtătorul de cuvând al poliției, Hu Ling:

,,Mama și tatăl acestui copil nu au fost fericiți cu rezultatele școlare ale acestuia, i-au spus că este un copil neascultător, că nu își face niciodată temele și că avea nevoie să i se dea o lecție pe care să nu o uite. Mama lui l-a lovit după ce a aflat că încă o dată nu și-a făcut temele”.

Surse ale poliției au mai declarat că Bing a fost dus la spital unde a primit tratamentul adecvat, dar se pare că rănile lui arată mult mai rău decât sunt, conform lor.

Mama copilului a fost dusă la secție pentru a fi chestionată, dar poliția a decis să nu ia nicio măsură împotriva ei și să o lase să scape doar cu un avertisment.

Fotografiile cu spatele băiatului au fost postate pe internet de către profesoară atunci când aceasta a aflat că mama lui nu va fi pedepsită în niciun fel.

Profesoara a declarat că tinerii din China, elevii în special, au de înfruntat multă presiune și abuz, ea a mai adăugat că acest lucru este, din păcate, foarte comun.

 

DACA TI-A PLACUT ACEST ARTICOL IL POTI DISTRIBUI

Sursa: buzzduzz

Scrie un comentariu