Avem imaginile bombă! O iubește toată România, dar nimeni n-a văzut-o așa. Machiată arată impecabil, dar Andra a fost prinsă fără strop de machiaj, fanii au rămas uimiți! O mai recunoști?!

Andra este una dintre cântărețele din România care sunt cele mai iubite, pentru profesionalismul, dar și pentru naturalețea sa.

Are doi copii superbi, pe David și pe Eva, are o carieră minunată, și un soț pe care îl adoră. În plus, este una dintre puținele artiste care nu se tem să se afișeze sută la sută naturale.

De-a lungul timpului au ieșit la iveală mai multe imagini cu Andra nemachiată deloc, unele postate chiar de artistă pe contul său de socializare.

„Ești minunată și fără machiaj! Ești deosebită”, „ce faină ești așa naturală”, „Ești frumoasă și fără machiaj”, „naturală, fără machiaj, superbă”, i-au transmis fanii Andrei.

Iată câteva dintre aceste imagini:

CITEȘTE ȘI:

Extenuată și mai slabă cu câteva kilograme, Andra e nevoită să părăsească România. Din păcate, nu are de ales. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp

Timp de trei seri consecutive impecabile la Sala Palatului, Andra a finalizat ceea ce reprezintă una dintre cele mai grandioase și scumpe producții concertistice de la noi: „Aievea”.

Totuși, această realizare nu a venit fără stres și epuizare, Andra a slăbit 4 kilograme în doar trei zile și este extenuată.

Viața de artist are și minusurile sale, aduce satisfacții, dar și un stres pe măsură, împreună cu tot felul de privațiuni: miercuri, după doar două zile de odihnă (primele din ultimele trei

luni de muncă asiduă pentru concretizarea marii încercări concertistice) artista urmează să plece din țară pentru a filma un spot publicitar.

În plus trebuie să arate impecabil și să-și bucure și copiii – David și Eva – acordându-le obligatoriu timp, potrivit libertatea.ro.

Producția „Aievea” reprezintă una dintre cele mai mari investiții în showbizul muzical românesc.

12.000 de oameni au participat, iar cererea de bilete a depășit oferta, însă datorită disponibilității sălii și a extenuării artistei, nu s-a suplimentat programul.

Dan Bittman, Aurelian Temișan, Viorica și Ioniță au fost mari artiști pe care Andra Măruță i-a avut invitați în superspectacolul său.

„Aievea” este o investiție ce depășește o sumă cu șase cifre în euro, însă dincolo de asta a însemnat și 300 de ore de repetiții, zeci de tone de echipament tehnic (podiumul sălii fiind complet refăcut),

40 de artiști, corp de balet, o numeroasă echipă tehnică (sunet și lumini), fiecare cu un rol bine stabilit.

Cele trei concerte și pregătirile pentru ele au epuizat-o pe iubita cântăreață, care are nevoie de multă odihnă, ceea ce, să sperăm, chiar plănuiește să facă.

Toți o știu pe Andra, dar puțini pe mama ei! A stat ascunsă, dar avem imaginile cu ea! Cât e de frumoasă, la vârsta ei! Umblă cu șoferul ca un președinte! Cine este și care e numele ei real, din buletin

Andra este una dintre cele mai iubite prezențe de pe scena artistică a muzicii românești. Fiind mereu pe primele locuri în preferințele oamenilor, cântăreața are o avere

impresionantă, câștigată prin muncă, și își permite să trăiască în lux. În plus, se pare că vedeta nu are nicio reținere când vine vorba de a-și răsfăța mama.

Cu doar câteva zile în urmă, Andrei i s-a făcut dor de mama ei, așa că, fără să ezite, şi-a pus şoferul la treabă!

Soţia lui Cătălin Măruţă i-a cerut bărbatului să meargă la casa mamei sale şi să o aducă pe femeie la ea.

Astfel, omul s-a urcat la volanul unui bolid de lux şi a făcut ceea ce i s-a cerut, potrivit spynews.ro.

În momentul în care a observat că femeia iese din casă, șoferul a deschis portiera, dar și poarta vilei în care locuiește mama Andrei.

După s-a asigurat că femeia este în siguranță în mașină, șoferul s-a urcat la volan și a demarat în trombă.

Iar în momentul în care au ajuns la destinație, șoferul s-a îngrijit ca mama artistei să nu facă niciun efort în drumul spre locuința fiicei.

Andra s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii, puțini știu că numele ei din buletin este Alexandra Irina.

Vedeta e căsătorită din 23 august 2008 cu Cătălin Măruţă şi are doi copii cu acesta: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).

Iată mai multe imagini cu mama Andrei:

 

DISTRIBUIȚI