AUGUSTIN VIZIRU, prima reactie dupa ce a fost acuzat ca s-ar fi iubit cu MARIA CONSTANTIN!

Un nou scandal a izbucnit in showbiz, dupa ce Marcel Toader a anuntat ca divorteaza de Maria Constantin. Barbatul isi acuza sotia ca i-ar fi fost infidela pe parcursul relatiei, iar unul dintre cei “amanti“ ar fi chiar Augustin Viziru.

Actorul a postat in urma cu putin timp pe pagina lui de Facebook o fotografie cu Doinita Oancea, pe imagine sunt desenate mai multe inimioare. Desi niciunul dintre ei nu a recunoscut ca ar avea o relatie amoroasa, cei doi sunt foarte apropiati si petrec foarte mult timp in preajma celuilalt.

”I-am dat un mesaj lui pe o retea de socializare. L-a sunat Maria si nu a raspuns, banuiesc ca pe el l-a sunat. I-am dat un mesaj crezand ca e activ pe retelele de socializare si i-am zis ca stiu. Ea mi-a recunoscut fix la 12 noaptea.

Ca si cum e dreptul lui sa faca lucrurile astea si eu nu am niciun drept. Din cate am inteles era o relatie de dinainte. Nu i-am dat niciun mesaj doamnei. Nu eram gelos. (…) Am gasit urme de picioare pe torpedou. Am facut poze la tot.

Am gasit si altfel de urme. Erau urme de picior descult, ramane epiderma. Urmele erau ale ei. Pozele le-am facut a doua zi. (…) Nu mai eram senzuali deloc. Cu un an in urma s-a stins totul. Pe Maria am iubit-o mai mult decat pe toate femeile pe care le-am avut la un loc.

Si fratele ei fara sa vrea mi-a confirmat ceea ce banuiam. Am intrebat-o: Cu Viziru? Si ea mi-a zis nu. Nici nu a schitat ceva. Eu cred ca intre ea si Viziru a avut loc relatii intime. Eu stiu asta de atunci, dupa acel show. Mi s-a comunicat si mi-a spus si cineva dintre anturajul Andei Ghita.

Ar fi bine sa isi asume.”, a declarat Marcel Toader.

“Mă cheamă Ilinca, abia am împlinit 18 ani. Eram într-a zecea când l-am cunoscut și m-am îndrăgostit de el. Le-a spus alor mei că mă ia de nevastă și m-a adus cu el la Bacău. De atunci, m-a pus să mă prostituez. În fiecare noapte am 4-5 clienți. Unii…” De neimaginat ce a urmat și cine e bărbatul care o punea să facă asta

Am salvat-o de la o viață de sclavie

Cum nu vreau niciun fel de necazuri, dar mai ales pentru că mă tem că Ilinca ar putea păți ceva în urma destăinurii mele, am să vă spun de la început că toate numele din scrisoare nu sunt reale.

Iar dacă v-am scris, după o îndelungată chibzuință, este pentru că sunt convins că sunt multe alte fete aflate în situația ei, cărora le lipsește curajul de a „evada” din coșmarul în care au intrat!

După ce am terminat facultatea, am stat doi-trei ani în București, dar n-am reușit să prind cheag acolo, negăsindu-mi ceva convenabil de muncă în do-meniu, așa că, până la urmă, m-am întors în orașul natal, la Bacău, unde un fost coleg de liceu și-a deschis o firmă de calculatoare și m-a tot îmbiat să-i fiu asociat.

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

DISTRIBUIȚI