Au mers la restaurant și au refuzat să fie serviți de acest chelner: „De ce l-ați angajat?”. Ce a urmat apoi a uimit o lume întreagă, uite ce reacție a avut patronul când a auzit asta:

Restaurantul Grenache din Manchester, Marea Britanie, este un loc foarte cunoscut.Bucatele alese, specifice bucătăriei englezești ori celei franțuzești, totul pus la punct foarte bine, îi determină pe vizitatorii localului să creadă că este un loc de-a dreptul unic.

Mike Jennings este proprietarul acestui restaurant și este tare mândru de tot ce a realizat până acum.

Într-o zi, i-a fost dat să trăiască o experiență total neobișnuită. Unul dintre chelnerii angajați în localul său a fost ofensat de niște clienți pentru că se confrunta cu această problemă de sănătate.

Andy Foster a vrut doar să îi aducă la cunoștință șefului său ce se întâmplă, însă Mike a făcut mai mult de atât

Proprietarul restaurantului nu a rezistat și a făcut publică această postare pe internet.

„A fost nevoie de o zi întreagă pentru a restabili încrederea unui membru al echipei, după ce a fost umilit în public, fiind supus discriminării sociale.

„Ce e în neregulă cu el?” şi „De ce l-aţi angajat?”, au întrebat ei.

Atunci, Mike a dat răspunsul: „În Grenache angajăm oameni, evaluând experienţa lor, cunoştinţele şi pasiunea pentru muncă…

Nu culoarea pielii, aspectul fizic, numărul de tatuaje, mărimea hainelor, apartenenţa religioasă şi starea de sănătate.

Noi nu discriminăm! Dacă dv. o faceţi…Atunci vă rugăm să nu rezervaţi o masă la Grenache. Nu meritaţi timpul nostru, efortul sau RESPECTUL!”

Andy Foster, chelnerul ofensat, suferă de autism de șapte ani și spune că nu este prima dată când se confruntă cu asemenea situații. Cu toate că are această afecțiune, băiatul este muncitor, uimindu-i cu eficiența și dăruirea sa.

Mesajul lui Mike a primit mii de aprecieri pe o rețea socială, iar cei mai mulți s-au arătat de partea lui Andy, asigurându-l de tot sprijinul lor.

Tu ce părere ai despre reacția patronului?

 

Sursa: dailymail.co

Citeste si: Acestea sunt cele 4 zodii care vor fi cele mai fericite în 2018 – crezi că tu te numeri printre ele?

Știi că multe secrete despre subconștientul tău pot fi descoperite de semnele zodiacale? Deci, noi suntem aici să vă spunem un lucru care este dezvăluit de semnele zodiacal în ceea ce privește cât de fericit veți fi anul viitor.

Dar asta nu este o veste bună pentru toate semnele zodiacale, ci doar pentru patru dintre ele cărora le estet garantat că vor fi fericite în 2018. În comparație cu alte semne, acestea vor fi mult mai norocoase și pline de noroc.

 

1. Gemeni

Aceasta este o veste bună pentru toți care sunt în zodia Gemeni deoarece ei vor fi în cele din urmă independenți în 2018. În ultimii ani, încercau foarte mult să fie independenți, dar asta nu a reușit să se întâmple în cele din urmă.

Dar principala problemă a fost că anul trecut nu a fost posibil să te bazezi pe tine însuți complet. Gemeni, dacă vă apreciați libertatea și dependența de propria voastră persoană, atunci cu siguranță veți obține ceea ce căutați; sentimentul de independență vă va face fericiți.

Deci este timpul să lucrați la nivelul de încredere și să încercați din greu să vedeți că această putere va fi un beneficiu pentru voi.

 

2. Leu

Propria încredere în tine te va face fericit în acest an. Este normal să păstrezi ego-ul și să îl scoți în evidență și anul acesta este în sfârșit anul în care îți vei lua locul ca rege al junglei. Vei depăși eșecurile din anii trecuți și în final lucrurile vor fi de partea ta.

Cel mai bine este să te concentrezi asupra prezentului și viitorului. Energia ta te va face puternic în acest an și vei rămâne concentrat asupra scopului tău. Dacă ignori toate distragerile, atunci vei obține tot ce îți dorești în 2018.

 

3. Balanță

Anul acesta îți va aduce pace și seninătate. Ultimul tău an a fost foarte haotic, și de aceea anul ăsta îți va aduce multă fericire. Nu uita lecțiile pe care le-ai învățat din anii anteriori, știm că acei ani au fost stresanți pentru tine.

Anul 2018 este un an relaxant pentru tine, doar amintește-ți greșelile și evită să le repeți. Dacă ai reușit să menții liniștea și pacea în capul tău, atunci vei obține cu ușurință orice. Viața este frumoasă, apreciază-o.

 

4. Săgetător

Oportunități noi te așteaptă în 2018. Poți face cele mai mari mișcări în acest an și poți lua în considerare noile oportunități care s-ar putea să te facă să simțiți ezitant să acționezi. Nu vei regreta faptul că vei profita de zilele ce vor urma și că te vei folosi de noile schimbări din viața ta.

Fă un nou început din acest an și vei vedea că a ta credință în viață se va schimba radical. Nu îți pierde niciodată speranța.

DISTRIBUIȚI