Au găsit un avion misterios, abandonat în mijlocul pădurii, dar când s-au apropiat și și-au dat seama ce se întâmplase cu el și ce era înăuntru, le-a înghețat sângele în vene! „Am văzut peste tot numai…”

Un avion de tip Boeing 737 a fost descoperit în mijlocul unei văi din Bali, Indonezia, dar nimeni nu știe cum a ajuns avionul acolo!

Între timp, însă, avionul a devenit o atracție turistică fascinantă și foarte populară. Ceea ce este și mai fascinant este că nimeni nu știe cum a ajuns avionul tocmai în acel loc…

Și nu doar atât, avionul este închis și nu are nimic care să ajute la identificarea lui, este înconjurat de copaci și containere de gunoi, și chiar dacă este încuiat și sub supravegherea

autorităților, turiștii din toată lumea sunt captivați de misterul lui și vin să-l viziteze, și să-și facă poze cu el.

Deși nimeni nu știe cum a ajuns avionul în această parte a Indoneziei, potrivit speculațiilor, se pare că la început el se dorea a fi un restaurant.

Localnicii și entuziaștii cred că avionul avea un proprietar care plănuia să îl transforme într-un restaurant,

dar cum acesta nu și-a putut permite să-și ducă planul la bun sfârșit, l-a lăsat acolo să ruginească. Drept urmare, avionul e gol.

Acest Boeing 737 nu este singurul găsit pe insula Bali, un altul a fost descoperit în Kedonganan. Iată mai multe imagini:

Scene rușinoase cu o românca în avion! Pilotul a anulat decolarea cursei după ce a văzut ce i-a făcut o româncă unei stewardese. Totul a fost filmat, imaginile groazei

O cursă aeriană cu destinația Italia a avut în weekend, mai precis în ziua de sâmbătă, o întârziere uriașă,

de cel puțin o oră, iar motivul a fost scandalul declanșat la boldul aeronavei, înainte de decolare.

În imaginile publicate pe Facebook de unul dintre pasageri se vede că o femeie, pasageră a zborului, se ceartă cu însoţitoarea de bord şi o înjură.

Motivele scandalului nu sunt clare, în schimb problema necunoscută pare foarte serioasă.

Potrivit Antena 3, pilotul a decis anularea decolării şi a cerut intervenţia poliţiei. Potrivit regulilor aviatice,

dacă se va constata că pasagera a fost de vină, ea poate fi dată în judecată de compania aeriană pentru a recupera pierderile suferite din cauza întârzierii zborului.

Un avion A LUAT FOC chiar înainte de a decola. Pasagerii, EVACUAȚI de urgență

Momente de panică la bordul unui avion care se pregătea să decoleze. Pasagerii au fost evacuați de urgență după ce un incendiu a izbucnit.

Pasagerii zborului operat de China Souther Airlines au trecut prin clipe de coșmar, după ce avionul în care tocmai se îmbarcaseră a luat foc.

Se pare că incendiu a fost provocat din cauza unei baterii din interiorul unui bagaj. O stewardesă, împreună cu mai mulți pasageri au încercat să stingă incendiul.

Din fericire, focul nu a provocat pagube însemnate și nimeni nu a fost rănit. pasagerul care deținea bagajul a fost dus la audieri, informează Cancan.ro.

 

DISTRIBUIȚI