Au gasit cainele asta pe strada si nu intelegeau de ce nu vrea sa se mute de langa stalp. Cand au dat prelata roz la o parte au inteles totul si au inceput sa planga! E cutremurator ce era sub ea

Totul a inceput dupa ce un tanar, care mergea pe strada, a observat langa un stalp un caine ce nu voia nici in ruptul capului sa se miste

din acel loc, desi mai multe persoane trageau de el si incercau sa il mute de acolo.

La inceput barbatul nu a inteles ce se intampla, insa cand a ridicat prelata roz, care era la o distanta mica fata de animal, a avut un soc.

Sub ea era cadavrul stapanului sau, care murise dupa ce a fost calcat de o masina.

Patrupedul era atat de atasat de proprietarul lui incat nici in ruptul capului nu voia sa il paraseasca.

Miscati de loialitatea lui, rudele celui decedat au decis sa ia in grija patrupedul.

Cainele a fost inclusiv la inmormantarea stapanului, iar scenele au fost impresionante.

Mai mult, aceasta nu apare sub denumirea de „taxă”, pentru că, în această situaţie, preotul ar trebui să plătească impozit la stat.

„Uite dovada cum biserica iti ia o gramada de bani pentru inmormantare cu toate ca sustin sus si tare ca nu exista taxe bisericesti.

Sub denumirea de „donatie” incaseaza 750 lei aproape cat un salariu minim pe economie.

Aceasta „donatie” iti este ceruta ca taxa de inmormantare, din care 400 de lei pentru 4 kg de lumanari pe care preotul te obliga sa le iei de la el si care in comert costa 40 de lei. Adaos de 1000%.

Acesti bani iti sunt ceruti fara rusine de biserica la inmormantare si sunt ascunsi sub denumirea de „donatie”.

Iar preotul iti da explicatia ca nu poate sa treaca denumirea de taxa pe chitanta pentru ca atunci ar trebui sa plateasca la stat impozit. E o mare rusine ce face biserica!”, a scris bărbatul.

Ghioceii, de la otrava la tratament pentru Azheimer

Stiai ca, desi la o prima vedere par identici, in realitate, in lume exista peste 100 de soiuri de ghiocei? Sau ca firavii ghiocei pot preveni si chiar trata maladia Alzheimer?

1. Cele mai frumoase specii de ghiocei

Speciile de ghiocei pe care s-ar putea sa-i confunzi sunt ghiocelul comun – cel mai reprezentativ membru al genului Galanthus, si lusca (Leucojum vernum) si ghiocelul bogat (Leucojum aestivum).

Acestea din urma sunt mult mai mari si au sase petale. In plus infloresc de la finele lui martie incolo.

Specii deosebite sunt Galanthus nivalis Pagoda, care are petalele usor rasucite spre exterior, si Galanthus nivalis Virescens, care are petalele „decorate” cu dungi verzi.

 

DISTRIBUIȚI