Au auzit un plânset venind din fosa septică, dar când s-au uitat înăuntru nu le-a venit să creadă ce văd, au început să tremure și nu mai știau unde să sune. Ce au scos când s-au băgat acolo e cumplit

Au auzit un plânset venind din fosa septică, dar când s-au uitat înăuntru nu le-a venit să creadă ce văd, au început să tremure și nu mai știau unde să sune. Ce au scos când s-au băgat acolo e cumplit

Uneori e o mare diferență între a fi în locul potrivit la locul potrivit și a fi mereu pregătit, pentru că, pe cât de ciudată poate fi situația, ajutorul nostru ar putea să fie necesar chiar în acel moment.

Exact asta s-a petrecut în India, când o persoană a auzit un plâns stins venind dintr-o fosă septică.

Păreau țipete sau gemete de animal, așa că cei care le-au auzit au vorbit rapid cu asociația care se ocupa cu protecția animalelor,

aceștia au ajuns la fața locului și au făcut tot ce au putut pentru a salva orice ar fi fost înăuntru, mai ales că părea că era din ce în ce mai aproape de a se îneca.

În cele din urmă s-a dovedit a fi un câine care de-abia se mai putea ține la suprafață. Din fericire, nimic rău nu s-a întâmplat.

Voluntarii l-au dus într-un adăpost unde a primit tot ajutorul medical de care avea nevoie.

Atunci și-au dat seama că era vorba de fapt de un cățeluș mic și jucăuș. Deși nimeni nu a putut da o explicație despre cum a ajuns în locul oribil de unde a fost salvat.

Grație acestor oameni care au depus atât de mult efort pentru un câine, acest cățeluș va primi a doua șansă la viață și poate că la un moment dat va face o familie fericită.

Priviți cum a decurs operațiunea de salvare, care a fost extrem de spectaculoasă:

Poze înainte și după ale unor animale cărora li s-a spus că au fost cuminți

În urmă cu ceva timp, un utilizator de internet a încărcat o poză la descrierea căreia a scris „câinele meu, înainte și după ce i-am spus că este cuminte”.

Odată cu vizionarea acestei fotografii, poza a devenit virală primind zeci de aprecieri și comentarii pozitive de la utilizatorii de internet din toată lumea.

Pentru a face și ei parte din acest trend, stăpânii altor animale au decis să participe prin încărcarea diverselor poze în care animalele lor de companie primesc complimente.

Dacă anumiți căței și-a schimbat total starea, de la trist la vesel, pisicile nu au fost prea impresionate de un compliment aruncat la întâmplare.

Nu doar câinii sau pisicile au participat la acest experiment, până și papagalii au fost fericiți să facă parte din proiect.

Dacă în prima fotografie pare puțin abătut, cu siguranță, vorbele de încurajare ale stăpânului i-au adus un zâmbet de toată frumusețea.

Această pisică nu este deloc impresionată de complimentele primite și vrea doar să fie lăsată în pace.

Cățelul din următoarea poză este fericit, iar zâmbetul lui până la urechi dovedește acest lucru.

Nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea reacție din partea acestui papagal. Se pare că îi place foarte mult să fie complimentat.

Ei bine, după cum am stabilit deja, pisicile chiar nu sunt impresionate de complimente. Această pisică a decis să-i întoarcă spatele stăpânului, poate o va lăsă în pace.

DISTRIBUIȚI