ATENTIONARE METEO | 5 zile de GER NAPRASNIC | Care sunt zonele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi, o informare meteorologica de vreme rea valabila pana marti, 14 februarie.

Astfel, in intervalul 9-14 februarie se va va inregistra un val de frig cu nopti geroase in majoritatea regiunilor tarii.

„Vremea va deveni deosebit de rece in majoritatea regiunilor, dar mai ales in est si sud, unde temperaturile maxime se vor mentine preponderent negative.

Noptile vor fi geroase, la inceputul intervalului, in noaptea de joi spre vineri, 09-10 februarie, mai ales in Moldova si in depresiunile intramontane, apoi, local si in Muntenia, Oltenia, Transilvania si izolat in celelalte regiuni.

Temperaturile minime se vor situa, in general, intre -17 si -10 grade, mai scazute sub -22 de grade, indeosebi in depresiunile din estul Transilvaniei si jumatatea de nord a Moldovei”, se arata in informarea ANM.

Totodata, in cursul zilei de joi, 9 februarie, vor mai fi ninsori slabe cantitativ in Moldova, Muntenia si Oltenia, precum si in zonele de munte, iar vantul va avea unele intensificari in regiunile sudice, spulberand trecator zapada.

„Pe arii restranse in sud-est vor mai fi depuneri de polei”, mai precizeaza meteorologii.

DACA TI-A PLACUT ACEST ARTICOL IL POTI DISTRIBUI

sursa


 

Scrie un comentariu