„Astăzi e ziua fostei mele soții. Așa că m-am trezit devreme și am cumpărat flori și un cadou…

Un bărbat divorțat din a reușit să atragă simpatia a mii de oameni pe rețelele sociale, după ce a postat un mesaj emoționant despre fosta lui nevastă.

Bill Flynn este avocat și obișnuiește să posteze pe rețelele sociale lucruri despre viața ca tată divorțat.

Una dintre postările sale este cu adevărat emoționantă.

„Astăzi este ziua de naștere a fostei mele soții, așa că m-am trezit de dimineață și am cumpărat flori, o felicitare și un cadou pe care copiii noștri să îl ofere mamei lor.

I-am ajutat să-i facă mamei lor și micul dejun. Lumea mă întreabă de ce fac lucrurile astea pentru ea. Asta mă enervează și o să vă explic de ce.

Cresc doi viitori bărbați. Exemplu pe care îl ofer prin felul în care o tratez pe mama lor, o să le afecteze felul în care vor trata femeile din viața lor mai târziu și o să le afecteze percepția asupra relațiilor.

Mai ales din cauza faptului că vin dintr-o familie destrămată. Așa că, dacă nu sunteți modele bune în materie de relații, trebuie să începeți să deveniți. Fiți un exemplu.

Creșteți bărbați buni. Creșteți femei puternice. Vă rog. Lumea are nevoie de ei, acum mai mult ca altădată. ”

În foarte scurt timp, postarea lui Bill a ajuns să aibă mai mult de 700.000 de likeuri și peste 200.000 de distribuiri, oamenii povestind la rândul lor experiențele prin care au trecut.

 

Citeste si: O mamă,o prințesă și doi tați

Sunt sigura ca ați mai citit povesti asemănătoare,ați mai văzut oameni cu lipsuri și ați auzit de dureri nemărginite dar la finalul acestei povești veți realiza ca oamenii care fac greșeli enorme plătesc înzecit.Vă rog sa nu plângeți…

Eu sunt Maria(sa zicem),azi am 26 de ani și locuiesc intr-o țara din Europa;departe de România.Am venit aici ca sa plâng,acasa nu mai am pe nimeni.Sunt 10 ani de când plătesc,nu în monede,în lacrimi.Și nu mai pot!

M-Am îndrăgostit acum 11 ani de colegul meu de bancă,un egoist prost crescut și fără intenții de a studia vreo materie la școală.Marius … era doar frumos și știa sa minta bine.M-a vrăjit total .. Din eleva silitoare dornica sa devină invatatoare m-a transformat intr-o copila disperata dupa vulgarități și cu o nemărginită dorința de orgasme.

 

Am continuat „relatia”multe luni bune,eu eram la liceu intr-un oraș aproape,iar el acasă exmatriculat.Eu cuminte,el nu prea.Eu fidelă,el nu prea.Concluzia e ca nu aveam nimic în comun inafara de plăcerea din pat.Ne împăcam,ne despărțeam și tot așa. Pana intr-o zi!Eu am pus punct;dar mai mult virgulă.

Am început sa ies cu unul,cu altul,doi,trei intr-o zi … Și din vorba în vorba am ajuns sa mă culc cu vreo 10 bărbați cărora nici numele nu li-l mai cunosc.Judecati-mă,aveți dreptate.Marius … habar nu avea,nici nu putea sa își imagineze asa ceva.Nici în ziua de azi nu știe!

Și din zi în zi eram tot mai ușuratica,azi cu X,mâine cu Y,numai ca am dat de Z la final.Și când Dumnezeu dă cu parul,doare!!!

1 Martie,wow,mărtișoare,flori …împăcată cu Marius,dragoste mare,ies cu fetele.Aici întâlnesc unul din gramada de ex-i cu care m-am simțit bine,sa zicem.Mergem la el,se întâmplă să vreau,sa nu vreau … Cat ca am facut-o … Nimic nou,mi-am zis eu.Și ghiciți surpriza!Ce credeți?

 

Nu,nu m-a cerut de nevastă dar mi-a dăruit o „floare”.Mai trece o zi,trec doua,relația mea cu Marius devine tot mai serioasă,planuri de viitor,ne mutam împreună,totul era de vis.Pana am început sa vomit dimineata,sa amețesc … Lipsea de la școală zile întregi și nu știam ce am.

Pana ce,o prietena de-a mea si-a dat seama ca era prea frig afară ca sa am eu pofta de înghețată.Atunci am stiut ce mi se întâmplă. .. Și aveam 16 ani.

Mi-A căzut cerul în cap,am căzut și eu în depresie,totul era spulberat.”Un copil?ce fac eu cu un copil?Eu urăsc copiii”M-am dus urgent la medic,dar era prea târziu ca sa fac ceva.Aveam deja 2 luni jumate doar ca sarcina se dezvolta anormal.Eram sigura ca nu o sa duc la bun sfârșit sarcina așa ca am ținu tot secrețeaua pana aproape la naștere. Atunci a aflat mama,tata,Marius și Bogdan.

Cine e Bogdan?Bogdan e cel cu care m-am culcat în 1 Martie.Lui i-am spus prima dată,cu speranța că va rezolva ceva.Și a rezolvat … A aflat tot orașul ca îi pun un copil după gât,și am renunțat.M-am dus acasă … mama e mamă,normal ca m-a iertat,tata nu prea,și Marius era foarte fericit.Știa ca o sa aibă un copil și așa reacționează orice părinte,nu?

Mai ales la 17 ani.În noiembrie,pe la sfârșit,a venit pe lume,EA,iubirea mea mica.Marius ne-a luat la el și am devenit o familie unică,frumoasă chiar dacă nu pentru mult timp.După vreo doi ani când eraM liniștită la casa mea,la Curtea mea cu flori,admirându -mi comoara făcând pași și zicând „mama”,apare în viața mea,Bogdan.

Cum care Bogdan?cel din 1 martie.Voia sa știe sigur dacă fata e a lui.I-am zis din nou,toată povestea,l-am rugat sa dispară din viața mea și sa mă lase în pace.A acceptat dar a vrut sa o vadă.I-a cumpărat o gramada de dulciuri și jucării printre care un pluș Mickey Mouse de care nu s-a despărțit niciodată.Am încheiat acolo discuția. ..

Eu îmi văd de casă,el de treburile lui.Doar ca nu prea a fost așa. Dispărea și apărea,deja fetiță era mare,înțelegea ca nene ăsta prea mult vrea sa o vadă și am încetat. Plus ca o data era a lui,o data nu mai era.Marius în tot acest timp a iubit-o și o iubește încă enorm,el i-a fost tata mereu,el a stat nopți întregi treaz ca sa o tina în brațe.Și îi sunt recunoscătoare!

 

Au trecut anii,5 la număr,eu si el nu mai aveam multe lucruri în comun.El la bere cu prietenii ,eu în bucătărie.

El la munca în tari străine, eu acasă cu socrii.Iar m-am plictisit,iar l-am înșelat.Cu vreo alții 5 … Aveți dreptate!!!Știu ce credeți … Îmi exploda capul,nu mai știam ce sa fac,eram disperata,uram pe toată lumea.Așa am decis sa divortez.Copilul era alinarea mea … Avea 8 ani când am plecat de acasă.Era fragila și timidă…

Ne-Am mutat aici … O ducem bine,nu ne lipseste nimic dar eu trăiesc cu frica … Îmi aștept pedeapsa …

Și sper doar ca dacă vreodată fiica mea o sa citească aceste rânduri sa nu știe despre cine e vorba.O mama nu ar putea suporta ura unui copil nevinovat,dar i-am furat adevăratul tată și am lasat-o sa creadă ca tatăl ei e celălalt.

De ei doi nici nu mă interesează dacă o sa mă urască sau nu,fac amândoi parte din trecut.Sa mă iertați!Sa îmi convingeți și fiica sa mă ierte dacă va afla vreodată și cel mai important,sa nu faceți ca mine!Spuneți adevarul,e foarte greu de dus povara unui așa mare secret.Creste în mine și știu ca Dumnezeu mă va pedepsi aspru pentru tot ceea ce-am făcut .

 

DISTRIBUIȚI