Are 64 de ani și trebuie să recunoaștem că arată foarte bine. Nu face sport, dar are un obicei zilnic. Anastasia Lazariuc dezvăluie trucul siluetei perfecte

Invitată în emisiunea „Star Matinal” vedeta a recunoscut că nu face nimic special, doar are grijă să nu facă excese. „Pur şi simplu am grijă să mănânc cât mănânc.

Eu nu sunt aşa pofticioasă. Am zile când mănânc o dată pe zi sau de 3-4 ori pe zi. Trebuie să ne cunoaştem pe noi. (…)

E foarte bine să mergem la domnul doctor, dar trebuie să ne cunoaştem şi noi”, a declarat Anastasia Lazariuc la Antena Stars. „Nu apuc să fac sport. Nu am linişte, tot plec şi vin, plec şi vin”.

Cântăreța Anastasia Lazariuc, despre care s-a spus că a avut o relație cu artistul Mihai Constantinescu,

și-a deschis recent sufletul în cadrul unei emisiuni de televiziune. Ea a vorbit despre momentele grele pe care le-a avut de-a lungul vieții.

La emisiunea „Agenția VIP”, de la Antena Stars, Anastasia Lazariuc a mărturisit că și-a dorit foarte mult o familie cu mulți copii,

dar n-a fost să fie, pentru că mariajul ei, din care au rezultat doi copii, Ileana și Andrei, a eșuat.

Te-ar putea interesa si: Toată lumea a aflat acum ADEVĂRUL despre Mr. Pink. Ce-a ajuns să facă Monica Gabor peste Ocean

Monica și Mr. Pink cheltuie lunar o sumă frumușică la farmacie Motivul? Ambii sunt dependenți de vitamine!

Monica Gabor trăiește, de ceva timp, visul american la cote înalte. Fosta soție a lui irinel Columbeanu nu duce lipsă de nimic, peste Ocean!

Conduce limuzine de lux, stă într-o vilă de fițe din Malibu și-și permite orice. De când s-a mutat în America, Moni și-a schimbat radical stilul de viață și acordă o mare importanță sănătății sale.

De pildă, ea a renunțat să se mai bronzeze, pentru a încetini procesul de îmbătrânire al pielii și, tot din același motiv, foarte rar se mai machiază.

Mai mult, românca investește o sumă frumușică în vitamine.

Monica și Mr. Pink cheltuie lunar bani frumoși pentru a fi sănătoși

Pe lângă faptul că mănâncă foarte multe fructe și legume, sau consumă sucuri naturale, Moni face și drumuri dese la farmacie.

De acolo, ea se întoarce cu ceva pungi cu vitamine, atțt pentru ea, cât și pentru iubitul său, dar și pentru familia ei din România. Prietenele vedetei știu deja că Mr.

Pink consumă aproape două cutii de vitamina C, pe săptămână, iar Moni înghite, la rându-i, pastile cu fier, vitamina D, și multe altele.

Totodată, românca îi trimite cutii întregi și tatălui său care locuiește și acum la Bacău, precum și Ramonei Gabor și Alinei, sora sa cea mare.

Moni are grijă totodată să-și ”vitaminizeze” și prietenele, cărora le furnizează, de asemenea, complexul pe care și ea îl folosește.

DISTRIBUIȚI