Are 27 de ani și 6 copii sub 6 ani, toți se uită urât la ea pe stradă și o judecă, dar când a explicat tuturor cum a reușit, au început toți să se închine: ,,E nebună!”

Krechelle este o mamă în vârstă de 27 de ani care are 6 copii și toți au vârste de până în 6 ani. Este foarte ușor de imaginat că o familie atât de stranie primește frecvent tot felul de priviri nepotrivite de la oameni, dar cele mai deranjante sunt întrebările primite de cei doi părinți.

Femeia are un blog personal și a compus acolo o listă cu 5 dintre cele mai enervante întrebări pe care le primește zilnic, dar, în plus, a mai dat și răspunsuri la ele.

Deși întrebările sunt serioase și complet nepotrivite pentru părinți, răspunsurile femeii sunt savuroase. Iată mesajul mamei care la 27 de ani a reușit performanța de a avea 6 copii sub 6 ani:

„Da, am 6 copii, toti sub varsta de 6 ani, si da, toti sunt facuti cu acelasi barbat. Multumesc de intrebare!
Sa am 6 copii la varsta asta e greu. Ne e greu sa ajungem la cumparaturi, sa facem mancare, sa-i ducem la scoala si sa tinem si casa curata, dar cui nu ii e?

Ce ne e cu adevarat greu e sa auzim parerile nesolicitate ale altora.
Am incercat sa nu pun la suflet. Am incercat sa ignor, sa zambesc si sa merg inainte, dar mi-am dat seama ca singurul mod in care pot sa trec peste toate comentariile negative e sa le spun exact ce vor sa auda.

Iata cum sa raspunzi cand ti se pun intrebarile pe care le primeste de regula o familie numeroasa.

Situatie: Eu si sotul asteptam sa se deschida magazinul cu un carucior de cumparaturi in care sunt doi copii, un carucior in care sunt alti 2 si alti 2 copii care alearga pe langa noi.
O femeie ingamfata, pe la 40 de ani:

„Nu sunt toti ai tai, nu?” O spune cu o privire dezaprobatoare.

„Ba da, sigur ca sunt. Toti crescuti si nascuti din uterul meu. In mod surprinzator pelvisul meu e intr-o forma grozava (ma uit la sotul meu si ii fac cu ochiul)”

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

DISTRIBUIȚI