Andrei Stoica si Anda Adam au petrecut seara de 8 Martie impreuna! Luptatorul, sorbit din priviri: “Sa nu afle sotia ta…”

Anda Adam si Andrei Stoica au fost apropiati in timpul competitei Exatlon, iar prietenia lor a depasit granita concursului.

Cei doi sunt pe aceeasi lungime de unda si sunt ca frate si sora unul pentru celalalt. De 8 Martie, Andrei Stoica s-a aflat in vizita la Anda acasa, acolo unde a petrecut alaturi de familia artistei.

Anda Adam i-a facut cunostinta cu Instagram-ul si a facut un LIVE, ocazie prin care fanele si admiratoarele sportivului l-au putut admira si sa ii adreseze intrebari.

Anda l-a incurajat pe Andrei sa vorbeasca cu fetele si sa le raspunda la intrebari. “Sa nu afle sotia ta, Andra”, a glumit artista pe seama valului mare de admiratoare.

Totodata, Andrei Stoica a marturisit si care este starea lui actuala de sanatate, dar si de ce a ales sa plece.

“Sunt ok, inca putina recuperare si totul va fi bine. O sa ma vitaminizez mult si o sa mananc. Nu mai puteam sta in conditiile de acolo, riscam foarte mult si nu avea sens sa risc, mai ales ca am o cariera in fata.

Ma bucur ca cei de acolo m-au inteles”, a spus el.

Anda Adam a fost primita la aeroport cu toata dragostea de sotul ei, de micuta si frumoasa Evelin, dar si de fani care au incurajat-o si i-au spus ca s-a descurat excelent.

Frumoasa blonda a marturisit ca ii era dor de familia ei, dar ca o parte din sufletul ei a ramas la Exatlon, alaturi de coechipierii de la “Faimosii”.

Anda Adam a dezvaluit ce-si doresc toti concurentii de la Exatlon. Intrebata care este primul lucru pe care l-a facut cand a parasit concursul, vedeta a raspuns ca a mancat, in sfarsit, ciocolata la care visa de saptamani intregi.

“Primul lucru pe care l-am facut cand am parasit competitia a fost sa mananc o ciocolata. Toata lumea de acolo isi doreste ciocolata ca nu prea ai din ce sa-ti iei zaharul.

Fructele sunt putine si mici, o banana si o felie de ananas. Deci, da, asta a fost primul lucru. Am savurat o ciocolata”, a povestit vedeta.

Anda Adam ne-a dezvaluit si programul de somn al concurentilor si a declarat ca nu a crezut in viata ei ca o sa adoarma atat de devreme si o sa se trezeasca la rasarit.

“Am avut multe zile cand ne-am culcat la noua si ne-am trezit la sase dimineata. Nu am mai facut asta din liceu.

Va dati seama, aveam nevoie de refacere, de multe ori eram extenuati”, a mai spus Anda Adam dupa ce a dezvaluit ce-si doresc toti concurentii de la Exatlon.

Anda Adam a dezvaluit ce-si doresc toti concurentii de la Exatlon. Vedeta vrea sa se intoarca in competitie.

“Daca ma recuperez repede, mi-as dori enorm sa ma pot intoarce! Visez sa ma a intorc! As vrea sa continui ce am inceput atat cat pot, chiar daca stiu ca in competitia asta n-as fi

ramas cu siguranta pana la capat, 5 luni, pentru ca n-as fi putut psihic sa rezist 5 luni fara copil si fara sot.

Dar nu asa voiam sa inchei capitolul. Tocmai de aceea daca ma refac foarte repede si sunt apta de sport – ceea ce doctorul mi-a spus ca oricum sunt si chiar este foarte indicat si o sa

ma roage sa fac bicicleta, si sa merg normal, si sa ma comport normal, pentru ca refacerea e mult mai rapida – exista sanse sa revin alaturi de echipa mea”, a declarat Anda Adam pentru WOWbiz.ro.

Din pacate, insa, vointa si ambitia Andei nu sunt suficiente, pentru ca artista a iesit din competitie fiind eliminata de public in urma votului.

Ea s-a “batut” sa ramana la Exatlon cu alti doi propusi spre eliminare, Ion Oncescu si Andrei Stoica, amandoi salvati de public.

DISTRIBUIȚI