Andreea Bălan cu ochii plini de lacrimi… stirea care a facut ravagii pe internet:

Andreea Bălan are, la fel ca multe alte vedete de la noi, un suflet mare, este un om delicat care se emoționează foarte repede și a trăit clipe îngrozitoare în momentul în care a văzut o fetiță suferind de cancer, acest lucru a afectat-o atât de mult mai ales fiindcă și ea a devenit recent părinte.

Cântăreața și-a petrecut o mare parte a zilei de luni alături de mai mulți copii bolnavi de cancer și a văzut unele lucruri, a trăit câteva momente care pur și simplu i-au frânt inima…

Cea care a făcut-o pe Andreea să plângă a fost, mai ales, una dintre copile. Artista a insistat că vrea să o ia cu ea, dar i s-a spus că acest lucru nu e posibil.

Andreea a postat pe Instagram un clip sfâșietor, pe care îl puteți vedea mai jos, alături de următoarele cuvinte: ,,Azi am trăit un moment inimaginabil, foarte greu, sfâşietor… M-am jucat cu copiii bolnavi de cancer şi am încercat să le alin un pic suferinţa.

Acest îngeraş, Natalia, s-a ataşat de mine în câteva minute, iar la plecare, pur şi simplu nu a vrut să mai îmi dea drumul…

Când am vazut reacţia ei, am vrut să o iau cu mine câteva ore, dar nu am avut voie… Plâng încontinuu şi blamez Universul pentru că este atât de crud cu suflete atât de pure”.

Andreea Bălan s-a căsătorit cu George Burcea la sfârșitul lunii martie, pe o plajă din California, Sunset Beach.

Cei doi au împreună o fetiță care s-a născut pe data de 9 octombrie 2016. Părinții au botezat-o Ella Maya.

Iată imaginile:

 

Andreea Balan si-a concediat impresarul in direct
Andreea Balan si impresarul ei, Marius Gavrila, au tras ieri, in direct, la emisiunea Tonomatul DP 2, o cearta pe cinste. Nu-i nimic, uite asa, mai aflam si noi cate ceva din dedesubturile show-biz-ului.

Gavrila n-a avut stare, semn ca intre cei doi aparusera multe probleme, asa ca a pus mana pe telefon si a sunat la TVR 2 pentru a-si spune of-ul.

PLAY-BACK. Impresarul a facut declaratii incendiare, care au pus-o intr-o postura proasta pe Andreea, deja satula de scandaluri de pe vremea cand trupa Andre tinea prima pagina a ziarelor: „Mai, Andreea, nu te mai considera artista, ca nu esti!

Artisti adevarati sunt aceia care cunosc notele muzicale, stiu sa cante la un instrument si au voce, nu fac play-back! Noroc ca s-au inventat calculatoarele si acum, cu ajutorul look-ului, poate canta oricine!

Ai castigat 2.000 de euro in Germania, multumeste-te ca nu ti se cere impozit. Mereu ai afisat o alta imagine. Ai spus ca te-ai avut bine cu parintii, mai ales atunci cand erai certata cu tatal tau, Sandel Balan. Esti un copil bun, dar mai ai de invatat, mai ales in muzica!”.
DATORII. Andreea s-a blocat initial, chiar n-a vrut sa comenteze, de teama unui conflict. Dar, in cele din urma, a izbucnit si ea: „Marius este impresarul meu din luna ianuarie si mi-a gasit o gramada de concerte, dar banii, multi sau putini, i-am primit mai greu de la el.

Ma mutasem cuchirie in Bucuresti, aveam rate la casa, dar si la masina, deci aveam nevoie sa ma intretin. Inainte de a pleca in turneul din Germania, Marius mai avea sa-mi dea cateva sute de euro, asa ca l-am rugat sa-i lase mamei mele, pentru a-mi achita datoriile. Dar n-a facut-o.

Eu n-am vrut scandal, dar el m-a atacat primul, el a sunat in direct sa ma denigreze. Oricum, de azi inainte, colaborarea noastra a luat sfarsit, iar datoria nici c-o mai vreau!”. Si, ca sa-i dovedeasca fostului impresar ca vocea o tine, totusi, Andreea a interpretat live refrenul melodiei „Libera la mare”.

Cantareata considera ca Marius este suparat si pentru faptul ca ea a castigat bani frumosi in Germania, afacere din care el a fost scos: „Am vandut acolo 130 de CD-uri, la pretul de 10 euro bucata, astfel ca m-am ales cu un beneficiu de 60 de milioane de lei.

Ca sa nu mai adaug concertele sustinute in discoteci, plus spectacolele”. (Simona Ecovoiu)

DISTRIBUIȚI